Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Strong televize - fandíme sportu

32" Hyundai DLF 32295 SMART

Zobraziť katalóg
32" Hyundai DLF 32295 SMART
4,5 22 hodnotení
Televízor SMART LED, uhlopriečka 81 cm, 100Hz, FullHD 1920x1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, HbbTV, 2xHDMI, 2xUSB, SCART, VGA, CI + slot, slúchadlový výstup, LAN, USB/HDD nahrávanie, webový prehliadač, aplikácie Topfun, YouTube , Facebook, WiFi ready, energ. trieda A
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  WHY232db Produktové číslo:  HYUDLF32295SMART Stránky výrobcu
32" Hyundai DLF 32295 SMART 235,64 € Použité

32" Hyundai DLF 32295 SMART

32" Hyundai DLF 32295 SMART je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Internetové televízory sú fenoménom dnešnej doby. Umožňujú užívať si internet, emailovú schránku či aplikácie ktoré ste zvyknutí využívať neustále po ruke, v pohodlí domova a v komforte veľké obrazovky. Pre pohodlné surfovanie internetom ponúka značka Hyundai aj bohaté príslušenstvo ako pohybový ovládač, USB WiFi dongle a predovšetkým aplikáciu Smart Remote control, ktorá premení Váš chytrý telefón, či tablet v pohodlný ovládač, ktorý funguje ako počítačová myš.
Jedná sa o novú technológiu, ktorú na našom území spustila Slovenská televízia a Smart televízor značky Hyundai ju podporuje. Vďaka nej môžete bezplatne využívať kompletný archív iVysílání Českej televízie, ktorý v súčasnosti obsahuje až 8 rokov záznamov. Relácie možno jednoducho vyhľadávať vďaka prehľadnému menu v pohodlí svojej obývačky, priamo na televízore, bez nutnosti použitia počítača a v komforte, ktorý ponúka klasický TV príjem. Do iVysílání sa jednoducho dostanete stlačením červeného tlačidla, kedy sa vám zobrazí základná ponuka ČT menu a v ponuke sa ďalej pohybujete krížom diaľkového ovládača.

HbbTV

Pokrok sa nedá zastaviť a to je dobre. Nové aplikácie sa neustále rozvíjajú a to platí aj pre Smart TV Hyundai. Inteligentný centrum - Smart Center ponúka prepojenie televízora s dotykovým tabletom alebo šikovným telefónom. Iste oceníte funkciu FollowTV, ktorá Vám umožní súbežné sledovanie relácie na TV a na tabletu. Tiež funkcia "Sharování" nie je na zahodenie. Jedným ťahom prsta vám fotka, hudba či video z tabletu preletí na obrazovku TV.  Hyundai Smart Centre

Smart centier

Internetové aplikácie

S podporou internetových aplikácií vás Smart TV Hyundai neprestane baviť a môžete tak byť neustále v kontakte s okolitým svetom. Voľne surfujte na internete vo Smart televízii rovnako ako na počítači. Ponúka vám plno prémiových internetových aplikácií: Topfun,, YouTube, RedBull TV, Facebook, Twitter, CineTrailer, PlayJam a mnoho ďalších.
Televízor podporuje priame nahrávanie z digitálneho tunera na externý pevný disk alebo USB flashdisk vďaka funkcii Record Ready. Funkcia Time Shift vám zase umožní kedykoľvek sledovaný program prerušiť a potom sa dopozeral s časovým posunom. Televízor podporuje prehrávanie veľkej radu video formátov, ako je napríklad veľmi populárny MKV, Xvid, AVI a mnoho ďalších. Pre pripojenie periférnych zariadení sú pripravené dva HDMI vstupy a dva vysokorýchlostné USB vstupy.

Funkcie a ďalšie vlastnosti

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
74,5 cm Hotovo!
Výška
49 cm Hotovo!
Hĺbka
18,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
45,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9 cm Hotovo!
Hmotnosť
6,68 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×100 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, hledám TV s technologií SMART ( zaměření na internet ) a malou úhlopříčkou ideálně 66 cm. (26), v nabídce Alzy jsem žádnou nenašel ? Vyrábí se nebo jsou dostupné až od velikosti 81 cm., upřednostňuji značku Hyundai a LG, přijde mi, že jsou v této technologii nejdál.

Dobry den, 1. umoznuje tento TVP soucasne a) nahravat na hard disk napr ct sport b) a ve stejne dobe sledovat na obrazovce napr ct2 2. muzete mi prosim doporucit nejaky TV prijimac, ktery umoznuje soucane a) nahravat na hard disk napr ct sport b) a ve stejne dobe sledovat na obrazovce napr ct2 Dekuji Vam s pozdravem Pavel Cernik

Príslušenstvo pre 32" Hyundai DLF 32295 SMART
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií