MS hokej Star Wars

42 "Philips BDL4270EL

Zobraziť katalóg
42 "Philips BDL4270EL
Veľkoformátový displej IPS, E-LED 1300: 1, 16: 9, 450cd / m2, 12ms, FullHD 1920x1080p, 2x HDMI, DVI-D, VGA, USB, DisplayPort,
Kód:  WC142c2 Produktové číslo:  BDL4270EL/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

42 "Philips BDL4270EL

Najsilnejšia strana displeja série E s veľkou obrazovkou je optimalizácia pre nepretržitú prevádzku a výnimočnú všestrannosť, aby získala vlastný obsah. IPS zobrazuje ostré, živé obrázky. Na to je možné zobraziť displej z takmer akéhokoľvek uhla bez zmeny farby. Tieto funkcie ju predurčujú na zobrazovanie informácií pre širokú verejnosť. Typickými príkladmi sú maloobchodný predaj, pohostinnosť, ale aj množstvo verejných inštitúcií vrátane kancelárií a škôl.

Kľúčové vlastnosti

  • Navrhnuté pre nepretržité zobrazovanie
  • OPS slot pre rozširujúce moduly
  • Prehrávanie USB s programovaním času
  • Pripravený na prehrávanie obsahu cloud (integrovaný prehliadač HTML5)
  • Rovnaká kvalita aj pri pohľade z ostrého uhla
  • Zálohovaný obsah, keď primárny zdroj zlyhá
  • Skontrolujte intenzitu podsvietenia, aby ste ušetrili náklady

Jednoduché nasadenie

Uložené materiály môžete uložiť na pamäťové zariadenie USB a pripojiť ho k displeju. Nepracuje len náhodne. Vytvorte zoznam položiek a naplánujte obsah pomocou ponuky na obrazovke a prispôsobte si informácie o letnom čase. Jednoducho použiteľný systém správy obsahu efektívne upravuje obsah vašej prezentácie. S programom SmartCMS naplánujete svoj vlastný 24-hodinový program pre každý deň .Ovládanie obsah prostredníctvom služby cloud s integrovaným prehliadačom HTML5. Pripojte displej k sieti a pomocou špecializovanej adresy URL ste pripravení prehrať svoj obsah zo vzdialených repozitárov.

Nekonečné možnosti

OPS slot sa môže považovať za najväčšie gesto, zmena displeja na komplexné riešenie digitálnej prezentácie. To vám umožňuje upgradovať alebo meniť hardvér podľa potreby. Rozširujte zobrazenie prostredníctvom slotu OPS prostredníctvom rôznych modulov vrátane rôznych výkonných počítačov, prehrávačov médií a ďalších riešení, odkiaľ môžete prezentovať. S OPS slotom máte veľa rozšírených scenárov použitia.

Stále v činnosti

Môžete si byť istí, že ani hlavné zlyhanie zdroja neznamená koniec informácií. FailOver neustále chráni pred poruchou prehrávača alebo počítačov, kde máte prezentáciu pripravenú. Keď FailOver zlyhá, FailOver automaticky aktivuje zálohovanie . V dôsledku toho displej bude slúžiť svojmu účelu bez prestojov, a to aj vtedy, ak potrebujete zmeniť obsah zobrazenia.

Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 42 "Philips BDL4270EL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 42" Philips BDL4270EL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 42 "Philips BDL4270EL.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií