Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

48" Panasonic TX-48CX300E

Zobraziť katalóg
48" Panasonic TX-48CX300E
Televízor 4K LED, uhlopriečka 121 cm, 4K Ultra HD 3840 x 2160, RMR 200Hz, DVB-T/C, HbbTV, 4x HDMI, 3x USB, SCART, VGA, Media Player, hotelový režim, reproduktory 2x 10 W, energ. trieda A+
Kód:  WX248n4a Produktové číslo:  TX-48CX300E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

48" Panasonic TX-48CX300E

Objavte úžasný LED 4K Ultra HD televízor a užite si to potešenie zo sledovania kvalitných filmov, televíznych relácií alebo športových kanálov. Vďaka integrovanému konektoru USB a naladenému Media Playeru môžete ľahko zobraziť na veľkej obrazovke napríklad aj fotografie či videá a podeliť sa tak s rodinou o svojej zážitky v takej kvalite, že si budete pripadať, ako by ste ich zažívali znova.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľká uhlopriečka 121 cm
  • 4K Ultra HD 3840 × 2160
  • RMR 200 Hz
  • DVB-T2/C tuner
  • Media Player
  • Hotelový režim
  • Energetická trieda A+

Prehrávač médií

Pohodlné prezeranie fotografií na veľkej obrazovke a v perfektnej kvalite ponúka špeciálny mediálny prehrávač od spoločnosti Panasonic. Stačí jednoducho zapojiť USB pamäť do televízora a všetok obsah si môžete prezerať na veľkej obrazovke tohto úchvatného televízora. Široká škála možností a prispôsobenia vám umožní napríklad pridávať hudbu alebo efekty na pozadí.

Perfektný kontrast a dokonalé farby

Vysoký kontrast umožní vytvoriť ostrý obraz a žiarivé farby, ktoré vás uchvátia a doslova vás vtiahnu do deja. Vďaka 4K obrazovke sa dostanete tak hlboko do deja, až neuveríte, že ide len o obraz a nie realitu. Dva kvalitné stereo reproduktory doladia váš dokonalý zážitok.

Ušetrite vďaka nízkej spotrebe

To, že ide o 4K televízor ešte neznamená, že má veľkú spotrebu. Energeticky efektívna doska totiž znižuje spotrebu energie a vďaka tomu bude šetriť nielen prírodu, ale aj vašu peňaženku.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Bez podpory SMART Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
48" (121,92 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Pripojenie

HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím, co to znamená ze TV je zánovní?

Dobrý den, k tomuto modelu nelze najít na stránkách Panasonic aktualizace firmware/software. Tento model na stránkách Panasonic nelze ani nijak najít. Kde mám hledat aktualizace?

Pozeram vsetky e-shopy dostupne na SK/CZ a v ziadnom sa tento televizor nepredava za cenu 25000KC(cca 1000 eur). Kazdy e-shop aj po zlave uvadza povodnu cenu na cca 550eur (nie 1000 ako uvadzate vy). Neviem ci je vasa snaha nalakat zakazinka na "super" akciu alebo len nemate prehlad o cenach. Priklanam sa k moznosti c. 1.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda je možné si tuto televizi nák zamluvit nebo zabugovat? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den. V popisu televize je že má tuner DVB-T/C. V klíčových vlastnostech, že má DVB-T2 a v parametrech že má jenom DVB-C. Tak jak na tom je? Děkuji

Dobrý den, Zajímala by mě hloubka televizoru bez podstavce. Děkuji

Dobrý den! Prosím je možné na televizi nahrávat na USB flash disk? Jaký typ tuneru T2 televize má - myslím, zda má kódování H.265 / HEVC? Děkuji!

Diskusia a poradňa k 48" Panasonic TX-48CX300E
Príslušenstvo pre 48" Panasonic TX-48CX300E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 48" Panasonic TX-48CX300E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 48 "Panasonic TX-48CX300E.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií