4D Puzzle – Las Vegas

Zobraziť katalóg
4D Puzzle – Las Vegas
– známeho mesta
Kód:  HRAif5987 Produktové číslo:  714832000564 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

4D Puzzle – Las Vegas Predaj skončil

4D Puzzle – Las Vegas

Puzzle baví malých i veľkých. Užite si skvelú zábavu a postavte si maketu slávneho mesta. 4D puzzle Las Vegas umožňuje zostaviť historické i súčasné stavby. Zábavnou formou zistíte, ako sa Las Vegas v priebehu rokov vyvíjalo. Chcete vedieť, ako vyzeralo po druhej svetovej vojne? Máte možnosť. Alebo napríklad ako vyzeralo počas studenej vojny? Ani to nie je problém. Každá jednotlivá vrstva sa skladá na seba a štvrtou časťou je čas. Puzzle je naozaj unikátne. Máte k dispozícií 3 puzzle v 1. Dokáže pobaviť aj niečo naučiť. Konečný výsledok záleží len na vás.

Kľúčové vlastnosti 4D puzzle Las Vegas 

  • 4D Puzzle Las Vegas je jedinečná vzdelávacia hračka
  • Puzzle je vyrobené z kartónu
  • V balení je 1 202 dielikov
  • Stavebnica je vhodná pre deti od 8 rokov
  • Prvá časť obsahuje dieliky pre historickú vrstvu
  • Druhá časť obsahuje dieliky pre súčasnú vrstvu
  • Tretia časť obsahuje dieliky pre pamiatky a budovy
  • Štvrtá vrstva je čas

Unikátne 4D puzzle pre malých aj veľkých

Puzzle obsahuje štyri vrstvy. V prvej je obsiahnutá história z obdobia pred stovkami rokov v Las Vegas. V druhej je pripravená súčasnosť. Ako vyzerajú mestá a štáty v dnešnej podobe. Druhá vrstva sa ukladá na prvú a má výrezy aj pre prírodné úkazy. Tretia dopĺňa pamiatky a budovy a štvrtá predstavuje čas. Tu môžete vidieť, ako sa mestá vyvíjali v čase. Postupujte chronologicky tak, ako boli budovy skutočne postavené. Celé puzzle je veľmi podrobné. Nechýbajú ulice, parky, ostrovy, cesty alebo napríklad železničné dráhy.

Rozmery puzzle po zložení:
60 × 40 × 10 cm

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 4D Puzzle – Las Vegas Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 4D Puzzle - Las Vegas. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 4D Puzzle - Las Vegas. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 4D Puzzle - Las Vegas. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 4D Puzzle - Las Vegas.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií