AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon EH-25L

Zobraziť katalóg
Canon EH-25L
4,4 7 hodnotení
Fototaška pre EOS 100D
Kód:  OC114d Produktové číslo:  8621B001AA Stránky výrobcu

Canon EH-25L

Kvalitné, elegantné, mäkké, a napriek tomu spoľahlivo chrániace puzdro značky Canon pre váš digitálny fotoaparát CANON EOS 100D. Poskytne ochranu na cestách pred prachom, poškriabaním a ďalšími negatívnymi vplyvmi. Zároveň budete mať fotoaparát pripravený po ruke. Zmestí sa do neho prístroj s nasadeným objektívom 18 - 55 mm.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
CANON EOS 100D

Parametre a špecifikácia

Typ puzdra
Mäkké Hotovo!
Určenie
Pre digitálne kompakty Hotovo!
Hmotnosť
0,2 kg Hotovo!

Typ

Typ puzdra
Mäkké Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre digitálne kompakty Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hmotnosť
0,2 kg Hotovo!

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky puzdrá na fotoaparáty
» Všetky fototašky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, jsou tyto brasny vubec pohodlne? Premyslim, jestli koupit k zrcadlovce s jednim objektivem brasnu tuhle nebo nejakou malinkatou standartni. Nebylo by pripadne vic fotek nebo video, jak to presne vypada v praxi? Dekuji :)

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať, či fototaška canon EH-25L pre fotoaparát s objektívom 18-55 mm na canon 100D je vhodná i na canon 200D, ktorý má vačší rozmer o 5,6 cm a 1,9 cm...Mám totiž záujem o túto tašku. Ďakujem.

Diskusia a poradňa k Canon EH-25L
Príslušenstvo pre Canon EH-25L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EH-25L. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon EH-25L.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií