AD elektro Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

22" Philips 221P6QPYES/00

Zobraziť katalóg
22" Philips 221P6QPYES/00
4,2 4 hodnotení
LCD monitor strieborný, AH-IPS W-LED, 16 : 9, 250 cd/m2, 1000 : 1, 5 ms, 1920 x 1080, VGA, DisplayPort, DVI-D, 4x USB 3.0, Výstup pre slúchadlá, EnergyStar 6.0, EPEAT Silver, repro 2x 2 W , VESA 100 x 100
Kód:  WC116q63 Produktové číslo:  221P6QPYES/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

22" Philips 221P6QPYES/00

Nový rad monitorov Philips používa pokročilé panely AH-IPS. Vďaka tomu si môžete vychutnať vynikajúcu reprodukciu farieb, výbornú dobu odozvy a v neposlednom rade priaznivú spotrebu energie. AH-IPS panely oproti štandardným TN panelom zobrazujú konzistentné farby aj pri širokom uhle pozorovania a v režime otáčania. Vďaka týmto jedinečným vlastnostiam sú tieto panely vhodné pre aplikácie, kde záleží na čo najpresnejšom podaní farieb a konzistentnom jase. Ich skvelé vlastnosti využijete napríkald pri retušovaní fotografií, grafických prácach či klasickom prehliadaní webu.

Kľúčové vlastnosti

  • AH-IPS panel s Full HD rozlíšením
  • Zabudované reproduktory
  • Vyrobené zo 65 % recyklovaných
  • Polohovateľnosť monitora
  • VESA 100 × 100 mm
  • Nízka spotreba energie

Menšia únava očí

Technológia Flicker-free spoločnosti Philips využíva nové riešenie regulácia jasu, čím znižuje blikanie a spolu s tým aj únavu vašich očí. SmartImage analyzuje zobrazovaný obsah a poskytuje optimalizovaný výkon zobrazenia. Ako používateľ si môžete nastaviť rôzne režimy ako napr. Kancelária, Fotografie, Filmy a ďalšie. Na základe tohto výberu SmartImage dynamicky optimalizuje kontrast, sýtosť farieb a ostrosť obrázkov a videí. Vo výsledku to znamená jediné - dokonalý výkon zobrazenia. Aj napriek vysokému výkonu dokáže monitor pracovať v režime ECO so slušnou spotrebou energie.

Jednoduchá optimalizácia nastavenia monitora

SmartErgoBase je premyslená základňa monitora, ktorá vám poskytuje ergonomické pohodlie pri nastavení displeja a zapájaní káblov. Vďaka nastaviteľnej výške, uhle otočenia, sklopenia a rotácie môžete monitor nastaviť podľa vašich predstáv, tak aby následky celodennej práce boli čo najmenšie. Monitor môžete znížiť na úroveň stola, čím dosiahnete pohodlný uhol na sledovanie.

Efektívne šetrí energiu

Technológia LightSensor upravuje jas obrazu podľa svetelných podmienok v miestnosti a zaručuje perfektný obraz s minimálnou spotrebou energie. Úsporu energie ešte umocňuje PowerSensor, teda snímač osôb. Ak odídete od stola, táto funkcia automaticky zníži jas monitora, čím dosiahnete významnú úsporu energie až o 80 % a predĺžite životnosť monitora.

Špičková konektivita

K počítaču monitor pripojíte pomocou konektora DisplayPort, ktorý je výkonnejší ako DVI a plne podporuje káble s dĺžkou 15 metrov a prenos dát rýchlosťou 10,8 Gb/s. DisplayPort je vďaka najrýchlejšiemu spracovaniu obrazu a obnovovacej frekvencii najlepšou voľbou nielen na bežné použitie v kanceláriách a domácnostiach, ale aj pre náročné hry a filmy. Nechýba ani VGA (D-SUB) či USB 3.0 Super Speed. Monitor tiež ukrýva dva vysoko výkonné stereo reproduktory.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Výbava
Senzor prítomnosti Hotovo!
Farba
Strieborná Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Výbava
Senzor prítomnosti Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 22" Philips 221P6QPYES/00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 22" Philips 221P6QPYES/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 22" Philips 221P6QPYES/00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 22" Philips 221P6QPYES/00. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 22" Philips 221P6QPYES/00.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií