MS hokej Rapture

24" iiyama ProLite XB2483HSU-B2DP

Zobraziť katalóg
24" iiyama ProLite XB2483HSU-B2DP
3,0 2 hodnotení
LCD monitor čierny, AMVA + LED, 16: 9, Full HD 1920x1080, 3000: 1, 250 cd/m2, 4 ms GTG, DVI, VGA, DisplayPort, 3x USB, vstup pre slúchadlá, pivot, repro 2x 2 W, VESA100 x 100
Kód:  WA830g42 Produktové číslo:  XB2483HSU-B2DP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

24" iiyama ProLite XB2483HSU-B2DP

Zháňate pre svoju prácu alebo hry naozaj kvalitný monitor? V tom prípade je tento produkt stvorený práve pre vás. Je vhodný pre všetkých tých, ktorí sa neuspokoja s konvenčným TN panelom a vyžadujú profesionálnejšie zobrazenie. Na dosah ruky tak máte vždy dokonalé podanie farieb v kombinácii s veľkou uhlopriečkou a kvalitným spracovaním. Monitor sa tiež hodí pre náročnú prácu s fotografiami. Full HD rozlíšenie na 24" uhlopriečke vyhovie používateľom aj s množstvom bočných panelov na ploche.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný vzhľad a konštrukcia
  • Kvalitný obraz (kontrast, uhly i odozva) - AMVA + panel
  • Skvelá polohovateľnosť všetkými smermi
  • Integrované reproduktory
  • Výškovo nastaviteľný - pivot
  • Standard VESA

Nastaviteľný všetkými smermi

O ostrý obraz pri sledovaní videa, hranie hier, ale aj pri práci s grafickými programami, CAD programy aj DTP pracoviskom sa postará odozva 4 ms. Plne nastaviteľný a kvalitne prepracovaný pivot dovolí používateľovi nastaviť si monitor presne podľa svojich požiadaviek. Náklon obrazovky dopredu i dozadu, otáčanie do strán, výškové nastavenie a otočenie na výšku, tak už nebude žiadny problém.

Pohodlie a inovácie

Dokonalým riešením pre pohodlie a zdravie vašich očí je funkcia Flicker free + Blue light. Absolútne žiadne blikanie a redukcia vyžarovania modrej farby na zníženie únavy očí, čo má pozitívny vplyv na výsledky vašej práce. Ak pracujete s grafikou a máte problém pri zobrazovaní rýchlych záberov, ktoré sa môžu zdať rozmazané. Zapnutím funkcie OverDrive toto eliminujete. Ďalšou významnou funkciou je Advanced Contrast Ratio, ktorá reguluje kontrast obrazu v závislosti na jeho jase. To oceníte počas premietania filmov alebo hrania hier.

LED podsvietenie

Použitie LED diód na podsvietenie obrazu výrazne znižuje spotrebu elektrickej energie, čo sa premietne na nižších účtoch za elektrinu. Výrobca myslel aj na ozvučenie. To je v réžii dvoch integrovaných reproduktorov s celkovým výkonom 4 W, ktoré na bežné využitie bohato postačia. Na pripojenie periférií je pre používateľov pripravený 3-portový USB rozbočovač, ktorý sa postará o jednoduché a hlavne rýchle pripojenie externého disku, myši alebo digitálneho fotoaparátu.

 

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

nefunguje tlacitko menu...tzn nenaskoci mi menu na monitoru. :(

Dobrý den, rád bych se zeptal, na kolik Hz běží monitor při rozlišení FullHD. Děkuji.

Má tento monitor opravdu displayport? ve specifikacích je, že ano, ale na fotografiích není.

V popisu je uvedeno, že panel je AMVA+. To ale měla verze B1. Verze B2 má zřejmě jen AMVA.

Diskusia a poradňa k 24" iiyama ProLite XB2483HSU-B2DP
Príslušenstvo pre 24" iiyama ProLite XB2483HSU-B2DP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 24" iiyama ProLite XB2483HSU-B2DP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 24" iiyama ProLite XB2483HSU-B2DP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 24" iiyama ProLite XB2483HSU-B2DP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 24" iiyama ProLite XB2483HSU-B2DP.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií