AD 1. týden květen MS hokej

50" LG 50UK6500MLA

Zobraziť katalóg
50" LG 50UK6500MLA
4,6 10 hodnotení
Televízor SMART LED, 125cm, 4K Ultra HD, 50Hz, HDR, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, USB nahrávání, HbbTV, hlasové ovládání, VESA, WebOS 3.0, repro 20W, A
Kód:  WK607l1 Produktové číslo:  50UK6500MLA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" LG 50UK6500MLA


Úžasný obraz v každom detaile

UHD televízor LG 50UK6500MLA s uhlopriečkou 50" ponúka štyrikrát vyššie rozlíšenie v porovnaní s klasickými Full HD displejmi. Vďaka tomu si užijete dokonale ostrý obraz s bohatými detailmi a absolútne úžasnými farbami. Prepracované používateľské rozhranie webOS 3.5 poskytne inteligentné funkcie na zobrazovanie internetového a multimediálneho obsahu priamo na obrazovke. K dispozícii sú aj kvalitné integrované reproduktory s výkonom 20 W a efektom virtuálneho priestorového zvuku.


Elegantný dizajn televízora LG

Elegantný displej zaujme ultra tenkým kovovým rámčekom, ktorý sa stane ozdobou vašej obývačky a zaistí fantastický obraz ako z kinového plátna. Televízor LG 50UK6500MLA je možné postaviť na pevný podklad či umiestniť na stenu pomocou závesného systému VESA.


Precízne spracovanie obrazu

Výkonný štvorjadrový procesor nepretržite redukuje rušivý šum a vylepšuje ostrosť obrazu na vašom televízore aj pri prevode obsahu z nižšieho rozlíšenia na kvalitu blížiacu sa rozlíšeniu 4K. Technológia TrueMotion 100 priebežne eliminuje rozmazanie či zdvojenie obrazu na zaistenie maximálne ostrých detailov, a to aj pri rýchlo sa pohybujúcich sekvenciách.


Jednotná kvalita obrazu z akéhokoľvek uhla

Moderný IPS displej sa postará o vynikajúcu viditeľnosť obrazovky z akéhokoľvek uhla bez nežiaduceho farebného skreslenia. IPS technológia navyše vyniká vynikajúcou vernosťou farieb a bohatým kontrastom, vďaka čomu sa zobrazený obsah maximálne približuje skutočnosti. Výsledkom je ohromujúci obraz na TV LG 50UK6500MLA, ktorý vás doslova obklopí živými detailmi.


Realistický obraz s technológiou 4K Active HDR

Podpora formátu HDR vrátane HDR10 Pro a HLG Pro umožní zobraziť obsah s jemnými detailmi, realistickými farbami a bohatým kontrastom. Televízor LG 50UK6500MLA spracováva obraz po jednotlivých snímkach pomocou dynamických úprav. Prostredníctvom tohto citlivého spracovania obrazu možno reprodukovať aj štandardný obsah do režimu HDR.


Inteligencia, ktorá počúva

Televízor značky LG je vybavený umelou inteligenciou ThinQ, ktorá umožní pomocou hlasových príkazov ľahko vyhľadávať v EPG, poskytovať informácie v reálnom čase alebo vyhľadať kanály s požadovaným obsahom. Jedným príkazom môžete napr. zabezpečiť vyhľadanie soundtracku k sledovanému filmu či možnosť, že po skončení relácie sa televízor automaticky vypne.


Používateľské prostredie LG webOS

S používateľským prostredím LG webOS 3.5 môžete zabudnúť na klasické ovládanie televízora a využívať vybrané aplikácie a iné prémiové služby, ktoré možno ovládať aj hlasom. Prístup na internet, prehrávanie filmov, hudby a obľúbené služby, ako je Netflix a Amazon – to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom prepojenia s mobilným telefónom Magic Remote umožní pohodlnú komunikáciu s televízorom pomocou jednoduchých gest a príkazov.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Voyo, Telly, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,8 cm Hotovo!
Výška
71,6 cm Hotovo!
Hĺbka
23,1 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
65,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
11,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Můžete mi prosím poradit, kde se dá koupit ten držák na stěnu, co máte v popisu a tudíž by měl být součástí TV. Děláte si z lidí srandu a nebo je to jenom překlep?

Dobrý den, je v této televizi možnost stáhnout aplikaci O2 TV ?

Dobrý den, má Tv analogový tuner

Dobrý den, půjde v této televizi HBO go nebo Skylink?

Dobrý den, co lze vše přehrát z USB nebo hardisku, jedná se mi především o filmy, nebo co podporuje mkw, avi atd.. Co naopak není podporováno. Děkuji. Čestmír

Zdravím,bude ještě k televizi i magický ovladač v ceně?akce mi bohužel unikla,,děkuji

Jaký typ podsvícení má obrazovka této televize?

Dobrý den, mohu si tuto televizi objednat stříbrnou?

Dobrý den. Je to pravá RGB a nebo je to ošizené RGBW (= přidává tam bílý subpixel, který snižuje detaily). RGBW bych nechtěl. Případně je to VA panel nebo IPS panel?

Dobrý den, v popisu je psaný držák TV na zeď LSW240B, VESA, A, je tento držák zabalený u TV a nebo ho dodáváte samostatně.

Diskusia a poradňa k 50" LG 50UK6500MLA
Príslušenstvo pre 50" LG 50UK6500MLA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" LG 50UK6500MLA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" LG 50UK6500MLA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" LG 50UK6500MLA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" LG 50UK6500MLA.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií