AD elektro AD elektro

ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D

Zobraziť katalóg
ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D
5 2 hodnotení
Počítač Intel Core i5 4670K Haswell, RAM 8GB, NVIDIA GeForce GTX 750 1GB, HDD 1TB 7200 otáčok, DVD-RW, GLAN, USB 3.0, VGA, DVI, HDMI, S/PDIF, 8ch audio, čítačka kariet, vodné chladenie, bez operačného systému
Kód:  TA226r2e Produktové číslo:  G30AB-CZ002D Stránky výrobcu
ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D Predaj skončil

ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D

Počítač ASUS ROG TYTAN G30
Výkon na jedničku

Výkon na jednotku

Zostava ROG TYTAN G30 je veľmi dobre dizajnovo riešená. Základ zostavy tvorí chipset Intel Z87. Štvorjadrový procesor Intel Core i5 taktovaný na 3,4 GHz vám zaručí plynulosť a rýchlosť chodu všetkých procesov.

Prehrievanie nemá šancu

Zostava vďaka inteligentnému systému chladenia, ktorý odsáva horúci vzduch a bráni tak nadmernému zahrievaniu počítača, má absolútne úžasný výkon. Tento model je navyše vybavený vodným chladičom, ktorý znateľne zvyšuje výkon chladenia inštalovaných komponentov.

Přehřívání nemá šanci
Barevná indikace

Farebná indikácia

Všetok výkonný hardvér a funkcie sa ukrývajú v charakteristickej mnohouholníkovej skrini G30, ktorá vyniká dômyselnou konštrukciou s integrovanými svetelnými indikátormi. Tie menia farbu podľa aktuálneho režimu - od modrej pri bežnej prevádzke až po červenú pri pretaktovaní.

Výborná grafika a kapacita

Počítač má zabudovanú grafickú kartu NVIDIA GeForce GTX 750, teda sa vôbec nebojte hrania aj tých graficky najnáročnejších hier. Kapacita disku počítača je 1TB. Nebojte sa teda, že by ste snáď mali nedostatok miesta na disku.

Výborná grafika a kapacita
Skvělá konektivita

Skvelá konektivita

Počítač je vybavený množstvom konektorov. Od konektorov pre myš a klávesnicu, až po video výstupy HDMI, DVI, VGA alebo optický výstup S/PDIF. Na používanie je pripravených desať USB portov. Súčasťou je samozrejme aj DVD napaľovačka a čítačka kariet.

Zariadenie sa dodáva bez nainštalovaného operačného systému.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné tento PC kúpiť s operačným systémom?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na výkon této Grafiky 750 1gb, která je v tomto PC zabudovaná, popř. jaký je zde zdroj zda utáhne 2 grafické karty zároveň tj. SLi můstek. Kamarád počítal s koupí herního PC a psal mě, tak bych se chtěl na to zeptat jelikož on s takovýma věcma si neví rady, sotva umí zapojit myš, ne že bych ho urážel ale to jen tak Perspektivně.

Chcem sa opýtat či by to zvládlo aj náročnejšie hry ako GTA V alebo Rust?

šlo by ten operační systém nainstalovat kdyš jsi pc koupím?

Dobry deň a kolko ma tento pc jadrov.

Dobry deň ma tento pc wifi a internet.

Dobry deň ma tento pc internet.A utiahne GTA5,CS GO,Fifu17,Mafiu3,Minecraft,Fifu16.

Dobrý den, chci zakoupit tento PC : http://www.alza.cz/asus-rog-tytan-g30-d1637828.htm ale nepíšete kolik max ram může mít kolik max grafických karet pořádně nic jaka přímo tam je deska takže těžko to koupim takže bych chtěl po vás nebo technicích zjistit podrobný info o této sestavě děkuji. Hezký den

Diskusia a poradňa k ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D
Príslušenstvo pre ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG TYTAN G30AB-CZ002D.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií