AD elektro Motorola Edge 50 Family

Beats Pill černý

Zobraziť katalóg
Beats Pill černý
4,8 6 hodnotení
Reproduktor prenosný, bezdrôtový, vstavaná Li-ion batéria, mikrofón, funkcia handsfree, Bluetooth, jack 3.5mm
Kód:  MON308 Produktové číslo:  900-00053-03

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beats Pill černý

Prenosný reproduktor Beats Pill je stelesnením požiadaviek Gangsta rapu v podaní Dr.Dre. Jedná sa nielen o silný a kompaktný reproduktor pre počúvanie hudby, ale aj prenosný systém pre telefonovanie hands-free - A to všetko s voľnosťou bezdrôtového rozhrania Bluetooth.

Malé rozmery, veľký zvuk


Napriek svojej kompaktnej veľkosti produkuje Pill silný a pevný zvuk . Ponúka jasné výšky s hlbokou a výraznou basovou zložkou . Navyše si jeho prednes môžete vychutnať kdekoľvek vás napadne.

Ovládajte prehrávanie priamo z ruky


Pre obsluhu prehrávanie vám poslúži mobilný telefón, notebook, alebo akékoľvek ďalšie zariadenie, ktoré je vybavené adaptérom Bluetooth . Môžete sa tak pohodlne usadiť až do vzdialenosti desiatich metrov od reproduktora, a púšťať čo vás napadne.

Dokonalá prenosnosť


S reproduktorom Pill od Dr.Dre môžete svoju obľúbenú hudbu vziať kamkoľvek so sebou. Jedná sa o extrémne kompaktné a ľahké zariadenie , Ktoré ľahko uložíte do každej tašky alebo batohu. Súčasťou je navyše praktické puzdro s karabínou , Takže reproduktor ľahko pripnete na akékoľvek vonkajšie pútko.

Bezdrôtová komunikácia


Zdvihnite hovor a zapojte sa do videokonferencie so všetkými svojimi kamarátmi. Technológia Bluetooth vám spoločne s integrovaným mikrofónom sprostredkuje pohodlnejšie telefonovanie, ktorého sa navyše môže zúčastniť ľubovoľný počet užívateľov . Všetko samozrejme v prémiovej kvalite Beats Audio by Dr Dre.

Parametre a špecifikácie:

Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 191 x 46 mm (dĺžka x výška)
Hmotnosť: 310 g

Štandardné príslušenstvo:
1,5 m dlhý zvukový kábel (3,5 mm <-> 3,5 mm)
Nabíjací/dátový kábel USB 2.0
Puzdro na prenášanie s karabínou
Napájací adaptér do el. zásuvky (AC)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beats Pill černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beats Pill černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schlägt Schwarz-Pille. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schlägt Schwarz-Pille. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beats Pill černý.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií