AD elektro AD elektro

BEKO GNE 114631 X

Zobraziť katalóg
BEKO GNE 114631 X
5 1 hodnotení
Americká chladnička americká, 182 cm, A++, objem 385/155 l, nulová zóna 25 l, multizóna 91 l, hlučnosť 46 dB, Active Dual Cooling systém, LED vnútorné osvetlenie, antibakteriálne upravené tesnenia, ionizátor, aktívne modré svetlo, mraziaca kapacita 13 kg/24 hod., farba antikoro
Kód:  BECHL33 Produktové číslo:  7271248792 Stránky výrobcu

BEKO GNE 114631 X

BEKO GNE 114631 X je moderná americká dverová chladnička, ktorá má všetko, čo môžete od chladničky očakávať. S obrovským úžitkovým objemom 540 litrov ponúka efektívne riešenie na uloženie všetkých potravín v skutočne veľkých rodinách. Množstvo funkcií ponúka perfektné prostredie pre vaše potraviny. Využiť môžete police z tvrdeného skla, zásuvky z priehľadného plastu na ovocie a zeleninu, alebo dverové priehradky na účinné vychladenie nápojov v stabilnej polohe. Mraznička ponúka tri priestranné zásuvky, aby všetko vaše mäso a zelenina zostali vždy čerstvé. Majte svoje potraviny vždy usporiadané a starostlivo uskladnené.

Kľúčové vlastnosti

  • Americká štvordverová chladnička
  • Splní nároky aj tých najnáročnejších používateľov
  • Obrovský objem 540 l
  • Aktívny ionizátor na neutralizáciu baktérií
  • Active Dual Cooling systém zaisťuje oddelenú cirkuláciu vzduchu
  • No Frost zabraňuje tvorbe námrazy
  • Antibakteriálne tesnenie
  • Protizápachový filter
  • Aktívne modré svetlo predlžuje proces fotosyntézy ovocia a zeleniny
  • Jedinečný Multizone priestor s teplotou -24 °C až +10 °C
  • Signalizácia otvorených dverí
  • LED osvetlenie
  • Výrobník ľadu Twist & Serve
  • Automatické odmrazovanie

Baktérie musia preč

Čím menej baktérií sa v chladničke nachádza, tým dlhšie vám potraviny vydržia čerstvé. Od tejto rovnice sa odrazili aj výrobcovia BEKO a vybavili túto chladničku hneď niekoľkými funkciami, ktoré proti baktériám účinne bojujú.
Aktívny ionizátor neutralizuje baktérie zodpovedné za nepríjemný zápach, tesnenie vo dverách bolo obohatené o antimikrobiálne látky, čím vznikla účinná antibakteriálna bariéra chrániaca vnútro chladničky a potraviny v nej. Jedinečný Active Dual Cooling systém je v spolupráci s funkciou No Frost a protizápachovým filtrom zodpovedný za oddelené chladenie a cirkuláciu vzduchu, a to pri optimálnej vlhkosti.

Chladnička nabitá funkciami

No Frost zabraňuje tvorbe ľadu, takže zdĺhavé a zložité odmrazovanie, počas ktorého sa kedysi uchovávali potraviny zabalené v novinách a pod perinou, je skutočne minulosťou.
Špeciálne aktívne modré svetlo je blahodarné pre ovocie a zeleninu, v ktorých predlžuje proces fotosyntézy, a tým ich udržuje dlhšie čerstvé. Unikátny priestor Multizone je vám k dispozícii s neuveriteľným rozsahom teplôt od -24 °C až po +10 °C a je len na vás, či ho využijete ako mrazničku, chladničku alebo nulovú zónu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobri den chcem sa spitat preco stale pocujem ako kompresor chladi dost to je chlucne

Dobrý deň, prečo je písané, že chladnička má 2 police, keď na obrázku sú 4? Ako to je správne? Idem kupovať a potrebujem súrne vedieť odpoveď, ďakujem

Diskusia a poradňa k BEKO GNE 114631 X
Príslušenstvo pre BEKO GNE 114631 X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO GNE 114631 X.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií