AD elektro AP+ plus nový vizuál

Beyerdynamic Custom One Pro čierna

Zobraziť katalóg
Beyerdynamic Custom One Pro čierna
5 6 hodnotení
Slúchadlá variabilné, frekvenčný rozsah 5-35000Hz, impedancia 16Ohmov, citlivosť 96dB, odpojiteľný kábel, variabilná konštrukcia
Kód:  BEY355a5 Produktové číslo:  709085

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beyerdynamic Custom One Pro čierna

Slúchadlá Beyerdynamic Custom One Pro budú skvelým partnerom stolovým aj prenosným zdrojom zvuku. S nastaviteľným charakterom reprodukcie a možnosťou dodatočnej úpravy vzhľadu spájajú mimoriadny zvukový prejav s moderným dôrazom na individuálny dizajn.

Vďaka novému posuvnému mechanickému ovládaču regulujúceho frekvenčný priebeh a tiež mieru zatlmenia okolitého ruchu je možné slúchadlá ľahko prispôsobiť aktuálnym požiadavkám na konštrukciu a zvukový prejav. Slúchadlá dokážu reprodukovať jedny z najhlbších a najčistejších basov na trhu, navyše ich ale stále máte možnosť regulovať!

Slúchadlá sú dodávané s odnímateľným káblom, pričom ostatné verzie káblov sú voliteľné. Vďaka nim ich môžete zmeniť na praktický headset za pár sekúnd. Nová nastaviteľná regulácia izolácie zvukov z okolia robí z Custom One Pro ideálneho spoločníka na cestách a súčasne perfektný nástroj do štúdia alebo na scénu. Na rozdiel od aktívnych systémov na potlačenie hluku pracuje systém týchto slúchadiel bez potreby napájania a to aj v opačnom smere, rušiť teda nebudete ani vy.

Slúchadlá Beyerdynamic Custom One Pro sú vôbec prvým modelom využívajúcim novú technológiu Velocity, ktorá zahŕňa jedny z najľahších membrán zo súčasnej produkcie a vďaka ktorým dosahujú slúchadlá predtým nedosiahnuteľné miery vykreslenia detailov a jemných nuáns. Ich ďalšou prednosťou je možnosť využitia s rozličnými zdrojmi zvuku, od prenosných prehrávačov až po štúdiovú techniku.

Slúchadlá Custom One Pro sú vyrábaná ručne v Nemecku za použitia tých najkvalitnejších dostupných materiálov a komponentov. Flexibilný kovový hlavový most perfektne korešponduje s mimoriadne pevnou vidlicou držiacou mušle. Ako je navyše u Beyerdynamic zvykom, vymeniť možno prakticky akúkoľvek časť aj niekoľko rokov od zakúpenia výrobku.

Kľúčové prvky:

  • Variabilný systém basreflexu.
  • Uzavretá konštrukcia poskytne vynikajúce tlmenie okolitého hluku až o 18 dB.
  • Odolný oceľový hlavový most.
  • Mäkké, komfortné vystuženie hlavového mostu a mušlí.


Parametre a špecifikácia:

Zvukové charakteristiky:
Frekvenčný rozsah: 5 - 35 000 Hz
Impedancia: 16 ohmov
Citlivosť (SPL): 96 dB
Maximálny výkon: 116 dB
Nominálna skreslenie (THD): <0,2%
Zaťažiteľnosť: 100 mW
Tlmenie okolitého hluku: 18 dBA

Pripojenie:
Typ kábla: jednostranný, PVC
Dĺžka kábla: 1,5 m
Konektor: 3,5 mm + 6,3 mm redukcia, pozlátený

Vyhotovenie:
Tlak náušníkov: 3,5 N
Konštrukcia: uzavretá
Uloženie: circumaurálne (okolo ucha)
Hmotnosť bez kábla: 290 g

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beyerdynamic Custom One Pro čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic Custom One Pro černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kopfhörer Beyerdynamic Custom One Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kopfhörer Beyerdynamic Custom One Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beyerdynamic Custom One Pro, fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií