MS hokej MS hokej

Big Bendy - čierny veľký

Zobraziť katalóg
Big Bendy - čierny veľký
5 4 hodnotení
Statív trojnohý
Kód:  OG072a Produktové číslo:  3700276343012

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Big Bendy - čierny veľký Predaj skončil

Big Bendy - čierny veľký

Stativ Big Bendy od společnosti Xsories se stane šikovným pomocníkem při vašem každodenním pořizováním záběrů. Je vyroben pro všechny typy fotoaparátů s 1/4’’ univerzálním šroubem. Protiskluzové nohy můžete díky jejich ohebnosti připevnit prakticky na cokoli – kolem své paže, na kolo nebo i skateboard. Jsou otočné o 360°, tudíž můžete snadno měnit jejich vytvarování.

Specifikace a parametry:

Hmotnost:
150 g

Rozměry (Š x V x H):
28 x 4,57 x 4,57 cm


Max. hmotnost kamery:
800g

Další informace:
Ohebné nohy
Nohy otočné o 360°
Rychloupínací destička
Odnímatelná hlavice

Gumové koncovky

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tento produkt je v kategorii GoPro, ale z obrázku ani popisku mi není jasný způsob uchycení GoPro kamery. Samotná GoPro kamera totiž nemá šroub k uchycení. Můžete mi tedy prosím potvrdit, zda je toto příslušenství vhodné pro GoPro a jak ho pak lze uchytit?

Diskusia a poradňa k Big Bendy - čierny veľký
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Big Bendy - černý velký. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Big Bendy - große schwarze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Big Bendy - große schwarze. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Big Bend - nagy fekete.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií