AD elektro AD elektro

CANDY CCTOS 482 WH

Zobraziť katalóg
CANDY CCTOS 482 WH
3,5 4 hodnotení
Mini chladnička skriňová, 85 cm výška a hĺbka len 50 cm, A+, antikorové držadlo, LED osvetlenie, objem 77/10 l, možnosť otočenia dverí, zásuvka na ovocie a zeleninu, hlučnosť 42 dB (A), V x Š x H: 85 x 48 x 50 cm
Kód:  FAC0001c Produktové číslo:  34001863 Stránky výrobcu

CANDY CCTOS 482 WH

Vysoko skladná skriňová chladnička s mrazničkou je ako stvorená na chatu alebo do menších bytov a garsónok. Na rozdiel od klasických chladničiek je vďaka svojim úsporným rozmerom naozaj nenáročná na priestor, a pritom svojím celkovým objemom 87 litrov viac ako bohato pokryje potreby až dvoch osôb. Výkonné LED osvetlenie vnútri chladničky vám umožní spoľahlivý prehľad o stave potravín kedykoľvek budete plánovať ďalší nákup. S funkciou automatického odmrazovania chladničky sa nemusíte báť premrhaného času, manuálnej námahy ani zbytočných energetických strát. Výskyt v energetickej triede A+ je pri odmrazovaní zárukou vysokej efektivity a úspory energie v jednom.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A+
  • Hĺbka iba 50 cm
  • Biele vyhotovenie
  • Antikorové držadlo
  • Praktické usporiadanie

Pri kúpe CANDY CCTOS 482 WH máte možnosť voľby inštalácie dvierok chladničky v smere otvárania, ktorý vyhovuje práve vám. Jednoduchú manipuláciu samotným dvierkam prepožičiava stabilný ergonomický úchyt z nehrdzavejúcej ocele. Zvnútra je chladnička vybavená dvomi sklenenými policami s bielym rámom a tromi priehradkami na dverách na uskladnenie vajec alebo mliečnych výrobkov. Samozrejmosťou je priehľadná a priestranná zásuvka na ovocie a zeleninu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY CCTOS 482 WH
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CCTOS 482 WH.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií