Case Logic CPL109GY šedá

Zobraziť katalóg
Case Logic CPL109GY šedá
4,0 2 hodnotení
Fotobatoh polyester, vnútorný rozmer 20.5x11.7x20.3cm, vonkajší rozmer 23.5x19x44cm
Kód:  CF000m2 Produktové číslo:  CL-CPL109GY Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Case Logic CPL109GY šedá

Case Logic CPL109GY je vysoko funkčné fotobatoh na zrkadlovku a ďalšie príslušenstvo, ktorý je kompatibilný s väčšinou zrkadloviek s nasadeným objektívom a prídavným objektívom alebo bleskom.Batoh má perfektne oddelený priestor pre fotografickú techniku \u200b\u200ba pre veci osobnej potreby.Naviac ponúka aj pohodlný prístup k fotoaparátu, kedy nie je nutné batoh dávať dole z chrbta.

Vo vrchnej časti sa nachádza priestor pre veci dennej potreby, naprmobilný telefón, peňaženku, kľúče a podV chrbtovej časti je oddelený priestor pre iPad s vkladaním z boku.Na bokoch batohu nájdete ďalšie sieťované vrecká, naprna pitie či iné predmety.

V priestore pre fotoaparát nájdete priehradku pre zrkadlovku a pružnú kapsu pre nabíjačku, batérie či iné nevyhnutné potreby a špeciálne priehradku pre pamäťové karty.Vo veku je samostatné vrecko pre filtre, krytku objektívu a čistiace utierky.Vnútorné prepážky možno navyše ľubovoľne prestavovať.Vďaka tomuto prepracovanému systému je všetko príslušenstvo perfektne organizovanej, vždy po ruke a zároveň chránené pred nárazmi, pretože vnútro batohu je vystlaný silným polstrovaním.Veko je istené dvoma pásky proti náhodnému otvoreniu a vypadnutiu vecí z batohu.

Batoh je vyrobený z odolného polyesteru a navyše má integrovanú pláštenku.Pohodlné široké ramenné popruhy sa strap manažmentom umožňujú nastaviť ten najoptimálnejší spôsob nosenia a udržujú prebytočné časti popruhov zmotané, aby neprekážali pri pohybe.Bedrový aj prsné pásy umožňujú maximálne komfortné nosenie.Batoh v ležérnom štýle je ozdobený silným prešívaním a spolu s vysokou kvalitou spracovania a funkčnosťou predstavuje ideálneho spoločníka každého fotografa na jeho potulkách za skvelými snímky.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:

zrkadlovka s nasadeným objektívom a prídavným objektívom alebo bleskom

Materiál:
polyester

Rozmery:
vonkajšie rozmery: 23,5 x 19,0 x 44,0 cm
vnútorné rozmery: 20,5 x 11,7 x 20,3 cm
hmotnosť: 600 g

Farebné prevedenie:
šedá
Poznámka:
» Všetky fotobatohy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Case Logic CPL109GY šedá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Case Logic CPL109GY šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Case Logic CPL109GY šedá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Case Logic CPL109GY šedá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Case Logic CPL109GY šedá.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií