AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Corsair Gaming H1500

Zobraziť katalóg
Corsair Gaming H1500
5 3 hodnotení
Slúchadlá uzavreté 7.1, herné, USB
Kód:  UY015i Produktové číslo:  CA-9011128-EU

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Corsair Gaming H1500

 

Spoločnosť Corsair je tradičnou značkou na našom trhu. Ide o výrobcu kvalitných pamätí, SSD diskov, flash diskov a mnohých ďalších výrobkov, ktoré sú veľmi kvalitné a ponúkajú zaujímavý dizajn. Teraz privádza na trh nové herné slúchadlá, ktorá dokážu reprodukovať priestorový zvuk 7.1.

Ohromujúci zvuk

Reproduktory sú riadené masívnymi 50 mm neodymovými magnetmi, ktoré významne redukujú skreslenie. Dodávajú tak vašim ušiam krištáľovo čistý zvuk pre ten najlepší pôžitok z hry. Vyniknú tak hlavne dôležité efekty typu explózií, streľby a mnoho detailov, ktoré navyše podporia priestorový zvuk. Ten vám dodá predovšetkým taktickú výhodu, keď počujete nepriateľa, z ktorej pozície sa k vám blíži.

Komfort na špici

S týmto headsetom jednoducho budete môcť hrať celé hodiny, bez toho aby ste premýšľali o tom, čo máte práve na hlave. Extra široké a hlboké mušle zabezpečia vynikajúcu kvalitu reprodukcie a maximálne používateľské pohodlie. Vystuženie z pamäťovej peny a poťah z mikrovlákna je veľmi komfortné a obstará aj pevné usadenie, ktoré sa zároveň dokonale prispôsobí každému používateľovi.

Vtiahne vás do hry

Uzavretá konštrukcia blokuje okolitý hluk a umožní vám sústrediť sa na hru. Smerový mikrofón s funkciou potlačenia okolitého ruchu je vyladený tak, aby dokonale snímal váš hlas a odovzdával ho zreteľne ďalším členom tímu. Navyše je umiestnený na flexibilnom rotačnom kĺbe, takže ho ľahko odklopíte, ak ho práve nepoužívate.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den sou sluchátka kompatibilní s PS4 ? Děkuji :)

Dobrý den chci se zeptat zda jsou tyto sluchátka kolem uší?

Diskusia a poradňa k Corsair Gaming H1500
Príslušenstvo pre Corsair Gaming H1500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Gaming H1500. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Gaming H1500. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Gaming H1500. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Corsair Gaming H1500.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií