Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Defender Magnifico MM-505 Nano

Zobraziť katalóg
Defender Magnifico MM-505 Nano
4,6 9 hodnotení
Myš bezdrôtová, IR laser, 1000/1500 / 3000dpi, 2x AAA, USB
Kód:  JS280b74 Produktové číslo:  52505

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Defender Magnifico MM-505 Nano

Štýlová bezdrôtová myš s laserovým IR snímačom a dlhou výdržou na batérie patrí do rodiny myší Magnifico z dielne Defender. Laserový snímač s infračervenou technológiou si poradí s mnohými rozličnými povrchmi, kde ostatní myši zlyhávajú. Prepínateľné rozlíšenie umožňuje voliť medzi 1000, 1500 a 3000 dpi, takže myš nájde svoje uplatnenie v kancelárii, ale aj pri práci s grafickými programami. Tlačidlo pre zmenu dpi zároveň slúži aj ako joystick, ktorý je v predvolenom stave nastavený pre posun vpred a späť v internetovom prehliadači. Sa softvér Defender Quick Point však môžete funkciu tohto tlačidla jednoducho prispôsobiť vlastným požiadavkám.

Na komunikáciu s počítačom Defender Magnifico využíva nano prijímač do USB. Vďaka jeho miniatúrnym rozmerom ho už nemusíte odpájať od notebooku, keď ho chcete prenášať v taške. Rádiové vlny s frekvenciou 2,4 GHz vám umožní myš používať vo vzdialenosti až 10 m od prijímača, čo je skvele využiteľné napríklad pri prezentáciách. Na napájanie myši slúži 2 AAA batérie, ktoré dokážu pracovať až 18 mesiacov bez nutnosti výmeny. Pre lepšiu výdrž batérie výrobca zakomponoval tlačidlo pre vypínanie myši.

Parametre a špecifikácia

Šírka
6 cm Hotovo!
Výška
3,6 cm Hotovo!
Hĺbka
10,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
73 g Hotovo!
Typ
Kancelárska Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6 cm Hotovo!
Výška
3,6 cm Hotovo!
Hĺbka
10,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
73 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Výdrž
18 mesiacov Hotovo!
Maximálny dosah
10 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Defender Magnifico MM-505 Nano Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender Magnifico MM-505 Nano. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verteidiger Magnifico MM-505 Nano. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verteidiger Magnifico MM-505 Nano. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Defender Magnifico MM-505 Nano.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií