AD elektro AD elektro

Electrolux Ergorapido ZB3012

Zobraziť katalóg
Electrolux Ergorapido ZB3012
4,7 20 hodnotení
Tyčový vysávač 2 v 1, nádoba 0.5 l, systém Brush Roll Clean, cyklónová jednotka, LED indikácia, rotačná kefa, farba Watermelon Red
Kód:  EAD1042l Produktové číslo:  ZB3012 Stránky výrobcu

Electrolux Ergorapido ZB3012

ELECTROLUX Ergorapido ZB3012 2 v 1 je moderný bezvreckový vysávač umožňujúci ručné aj tyčové použitie. Vysávač je vybavený rotačnou kefou a patentovaným systémom pre dokonalé výsledky BRUSH ROLL CLEAN (BRC). Cyklónová jednotka vytvára dostatočné podmienky na vysávanie na všetkých typoch povrchu a LED diódy integrované v podlahovej hubici dávajú perfektný prehľad o upratanom povrchu.

Vysávač funguje na batériovú prevádzku a nebudete sa teda musieť obťažovať s napájacou šnúrou a neustále prepájať vysávač kvôli malému dosahu kabeláže. Akumulátor Lí-Ión 18 V udrží spotrebič pri živote dostatočne dlho aj na upratovanie naozaj veľkých priestorov. Nádoba na povysávané nečistoty a prach má objem 0,5 litrov a vďaka systému ľahkého odobratia bude vysypanie nádoby otázka niekoľkých málo chvíľ.

Obsahom balenia je aj praktické príslušenstvo v podobe dobíjacieho stojanu, kefky a štrbinovej hubice. Poteší tiež nízka váha spotrebiča, ktorú oceníte predovšetkým pri ručnom používaní. Elegantné metalické farebné vyhotovenie vyzerá skvele a veľmi moderne. Praktická je tiež kontrola stavu akumulátora prostredníctvom LED diódy.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
batériový

Spôsob použitia:
2 v 1
tyčový a ručný

Technológia vysávania:
BRUSH ROLL CLEAN
cyklónová jednotka
rotačná kefa

Objem nádoby:
0,5 l

Ďalšie funkcie:
LED diódy v hubici

Napájanie:
Lí-Ión 18 V

Príslušenstvo:
dobíjací stojanček
kefka
štrbinová hubica

Hmotnosť:
samotný vysávač: 1,1 kg
celková váha: 2,5 kg


Farebné vyhotovenie:
červené metalické

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Lze vymenit baterii v tomto typu vysavace?

Diskusia a poradňa k Electrolux Ergorapido ZB3012
Príslušenstvo pre Electrolux Ergorapido ZB3012
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Electrolux Ergorapido ZB3012. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Electrolux Ergorapido ZB3012. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Electrolux Ergorapido ZB3012. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Electrolux Ergorapido ZB3012.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií