Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD elektro

EVOLVEO SportCam W8

Zobraziť katalóg
EVOLVEO SportCam W8
3,0 1 hodnotení
Kamera – vhodná pre outdoorové aktivity, vodoodolné puzdro do 60m, Full HD 1080p pri 60fps, uhol záberu 150°, microSDHC slot až do 64GB, mini USB, miniHDMI, 2" LCD, WiFi, diaľkové ovládanie a aplikácie pre Android, 2× batéria Li-Po 1050mAh
Kód:  JD172u6 Produktové číslo:  DDVW8FHD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVOLVEO SportCam W8

Kamera EVOLVEO SportCam W8

Príslušenstvo

bonusové aplikácie

F

ovládanie

tenký dizajn

Kamera EVOLVEO SportCam W8

Zvečnené outdoorové zážitky

Kamera EVOLVEO SportCam W8 vás zaujme vysokým počtom snímok pri Full HD natáčaní v extra širokom zábere. Je jedno kam si túto outdoorovú kameru vezmete. Jazdite na bicykli, motorke, lezte po skalách, skáčte s padákom alebo sa potápajte, kamera W8 sa vysporiada s akýmkoľvek extrémom. Získate špičkový záznam zážitkov, aby ste ho mohli zdieľať s rodinou a priateľmi.

Linka
Kamera EVOLVEO SportCam W8

Živý aj časozberný

Okrem živého záznamu kamera EVOLVEO SportCam W8 poskytuje aj časozberné zábery. Vďaka tomu možno snímať scény, ktoré sa pomaly pohybujú, a potom ich následne prehrávať zrýchlene. Možno tak vytvoriť pôsobivé videá rozkvitajúcej rastliny, pohyb objektu po oblohe, priebehu zmien počasia a všetko čo vám napadne.

Linka

Nič vám neunikne

Kamera EVOLVEO SportCam W8 má najnovší procesor Ambarella A7L, ktorý umožňuje nahrávať Full HD video pri 60 snímkach za sekundu alebo až 120 snímkach pri 720p. Vďaka vysokému počtu snímok vytvoríte dychberúce spomalené video, v ktorom bude viditeľný každý aspekt vášho výkonu. Spolu s objektívom s vysokou svetelnosťou zaberie uhol 150° a elektronický stabilizátor zabezpečí viditeľnosť pri pohybe.

Kamera EVOLVEO SportCam W8
Linka

Medze sa nekladú

Pomocou integrovanej WiFi a aplikácie EVOLVEO môžete záznam ihneď streamovať a telefónom na diaľku ovládať kameru. Aplikácia je dostupná pre telefóny a tablety so systémom Google Android. Priamo v balení okrem kamery SportCam W8 nájdete aj WiFi diaľkový ovládač, vodoodolné puzdro do 60 metrov. Veľkou prednosťou je tiež celá zbierka držiakov na uchytenie kamery v rôznych situáciách a 2 batérie, aby vás už nikdy neprekvapil nedostatok energie.


Kamera EVOLVEO SportCam W8

Parametre a špecifikácia

Veľkosť snímača
1/2,3" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
16 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
2" Hotovo!
Typ
Outdoor Hotovo!

Typ a funkcie

Typ
Outdoor Hotovo!
Funkcie
Odolný materiál, Dotykové ovládanie Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD Hotovo!
Max. rozlíšenie videa
Full HD (1920 × 1080) Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Moderná spoločnosť Evolveo sa vždy snaží nájsť nové smery a prešliapať doteraz neprešliapané cestičky. Je unikátna predovšetkým veľkou orientáciou na cieľovú skupinu zákazníkov - nesnaží sa oslovovať celý trh. Práve vďaka tomuto zameraniu získavajú produkty Evolveo značnú pridanú hodnotu. Či už v oblasti outdoorovej elektroniky, odolných mobilných telefónov alebo športových kamier - vždy ponúka niečo navyše, čím sa odlišuje od početnej konkurencie. Rovnako ako jej zákazníci, tiež Evolveo je dynamické, mladé a nesmierne aktívne a činorodé.

Poznámka:
» Všetky športové kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň,je možné u vás zakúpiť aj náhradné batérie do tejto kamery?Za odpoveď ďakujem.Prajem pekný deň.

Diskusia a poradňa k EVOLVEO SportCam W8
Príslušenstvo pre EVOLVEO SportCam W8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO SportCam W8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVOLVEO SportCam W8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVOLVEO SportCam W8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: EVOLVEO SportCam W8.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií