AD elektro Motorola EDGE 50

HISENSE RB371N4EC1

Zobraziť katalóg
HISENSE RB371N4EC1
5 1 hodnotení
Chladnička – kombinovaná, výška 178cm, A+, objem 200/85l, NoFrost, MultiAir Flow, funkcia Holiday, Super Cool, Super Freeze, LED osvetlenie, 178x65x60cm
Kód:  HIS1001a Produktové číslo:  RB371N4EC1 Stránky výrobcu

HISENSE RB371N4EC1

Dajte svojej kuchyni nový impulz a kúpte si túto špičkovú kombinovanú chladničku spoločnosti Hisense. Nielen, že vyniká dostatočným objemom, ale očarí aj svojim luxusným nerezovým dizajnom. Navyše poteší aj nízkou hlučnosťou, ktorá neprekročí prah 42 dB a taktiež ponúkne aj úspornú prevádzku, pretože sa radí do energetickej triedy A+.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková kombinovaná chladnička za perfektnú cenu
  • Nerezový dizajn
  • Systém rozšíreného prúdenia vzduchu Multi Air Flow
  • Úsporná prevádzku a nízka hlučnosť
  • Beznámrazová technológia No Frost
  • Funkcia Super Freeze a Super Cool

Dostatok priestoru

Chladnička disponuje solídnym vnútorným objemom 200 l v chladiacej a 85 l v mraziacej časti. Chladiaca je veľmi efektívne rozdelená pomocou 4 políc z bezpečnostného skla, pod ktorými sa nachádza transparentný box na ovocie či zeleninu. Ak sa vám to zdá málo, na dverách nájdete priehradky na vysoké fľaše, plechovky a iné drobné potraviny ako napríklad konzervy alebo vajce. 

Mraziacu časť s objemom 85 l rozdeľujú hneď 3 priehľadné boxy, takže budete mať krásny prehľad o celkovom obsahu. Kapacita mrazenia je úctyhodných 12 kg/24 h a v prípade výpadku el. energie zostanú potraviny zmrazené po dobu až 16 h. 

Technológie, ktoré všetko uľahčia

Otravné odmrazovanie je už minulosťou a o tom vás presvedčí funkcia NoFrost, ktorá zabraňuje tvorbe nežiaducej námrazy, čím sa uľahčuje aj celkové čistenie. Vo výbave nechýbajú ani užitočné technológie Super Cool a Super Freeze, ktoré dokážu, v prípade dlhšie otvorených dverí, rýchlo vychladiť priestor späť na žiadanú teplotu. Pri odchode na dovolenku môžete chladničku prepnúť do režimu Holiday, ktorý sporí vašej energiu. Sladkou bodkou na záver je praktické LED osvetlenie vnútorného priestoru či detský zámok. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím jaký je rozdíl ve funkcích mezi touto ledničkou HISENSE RB371N4EC1 a HISENSE RB371N4EC2. I když jsem to zkoušela hledat na jiných webech, tak ty se ani neshodují mezi sebou. Pro mne je důležité odmrazování ledničky a mrazničky, nulová zóna. Super mrazení a chlazení je bonus.

Dobrý den, chci se zeptat- je nutné se někde registrovat na záruku 3 roky? Nebo je to od Alzy automaticky. - je normální, že se při spínání lednička hřeje na levé straně? - kde je servisní středisko pro tuto značku na Praze 5? Díky.

Diskusia a poradňa k HISENSE RB371N4EC1
Príslušenstvo pre HISENSE RB371N4EC1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HISENSE RB371N4EC1.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií