MS hokej MS hokej

HOOVER Athen ATV324LD 011

Zobraziť katalóg
HOOVER Athen ATV324LD 011
3,8 4 hodnotení
Tyčový vysávač - bezvreckový, 32,4V - doba prevádzky 120minut, LEDF display, EPA 10 filter, režim pre tvrdé podlahy/koberce, turbo režim, rozmer: 122 x 25,2 x 22, váha 3,3kg
Kód:  CANVY0072a Produktové číslo:  39400269 Stránky výrobcu

HOOVER Athen ATV324LD 011

Prestal váš dlhoročný vysávač plniť svoje poslanie a hľadáte jeho nástupcu? Bolo pre vás do teraz vysávanie otravná činnosť, po ktorej vás navyše bolel chrbát, a neraz ste sa zamotali do prívodného kábla, ktorý ste museli neustále zapájať do inej zásuvky, tak aby ste boli schopní vysať celú domácnosť? Spoločnosť Hoover predstavuje bezvreckový akumulátorový vysávač Athen Evo ATV324LD 011 v atraktívnom farebnom prevedení a s mnohými praktickými vychytávkami. Od teraz bude vysávanie činnosťou, ktorá vás bude baviť.


Kľúčové vlastnosti

  • Akumulátorová prevádzka s výdržou až 120 minút
  • LED diplej zobrazujúci aktuálny stav nabitia batérií
  • 32,4 V Li-Ion batéria bez pamäťového efektu
  • 3 režimy: pre tvrdé podlahy, pre koberce a Turbo režim
  • Hubica s LED osvetlením, pre dokonalé vysatie všetkých nečistôt
  • Ohybný krk umožňuje pohodlný prístup aj pod nábytok
  • Jednoduché a rýchle čistenie vďaka jednoduchému prístupu ku kefe
  • Nádoba na nečistoty s objemom 1 liter s jednoduchým One Touch systémom
  • Atraktívne farebné prevedenie
  • Nízka hmotnosť

Vysávajte až 2 hodiny v kuse

Tento model je vybavený unikátnou 32,4 V Li-Ion batériou bez pamäťového efektu, ktorá zaručuje prísun energie po dobu až 120 minút, čo už je dosť veľký časový úsek pre pokojné vysatie celej domácnosti. O stave nabitia akumulátora budete informovaní prostredníctvom LED displeja. Plné nabitie úplne vybitej batérie trvá približne 4 hodiny. Veľkou výhodou je taktiež absencia akéhokoľvek kábla pri vysávaní.


Ľahké vysávanie i pod nábytkom

Už tak vysoký komfort vysávania bez ohýbania a nutnosti neustáleho prepojovania kábla ešte umocňuje ohybný krk hubica, ktorý zabezpečí jednoduchý prístup aj pod nábytok, čím sa pohodlne dostanete do každého zákutia. K dispozícii budete mať hneď tri režimy vysávania:

  • Tvrdé podlahy
  • Koberce
  • Turbo režim s maximálnym výkonom

Praktické funkcie

Objem nádoby na nečistoty je 1 liter. Systém One Touch umožňuje jednoduché vysypávanie nádoby. Prenášanie zabezpečuje praktické držadlo. Samozrejmosťou sú potom pogumované kolieska, tak aby ste pri vysávaní nepoškodili podlahu. Vďaka LED osvetleniu uvidíte každú smietku prachu.


Príslušenstvo

  • Turbo s parkovacou polohou
  • Hubica s LED osvetlením Áno
  • Turbo kefa
  • Nabíjačka (1,5 m)

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
EPA filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
25,2 cm Hotovo!
Výška
122 cm Hotovo!
Hĺbka
22 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,3 kg Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Hoover, pôvodom americká značka založená pred viac ako 100 rokmi, patrí medzi európskych lídrov v starostlivosti o podlahy. V sortimente značky je celý rad klasických vreckových či bezvreckových vysávačov, valcových, ručných aj tyčových vysávačov, ale aj robotické vysávače, parné mopy a iné špeciálne produkty. Pod značkou Hoover sa na slovenskom trhu od jesene 2015 predávajú aj veľké domáce spotrebiče, a to voľne stojace a takisto aj vstavané. Všetky produkty Hoover sa vyznačujú vysokou mierou inovatívnosti, najmodernejšími technológiami a originálnym dizajnom. Značka je určená náročnejším spotrebiteľom a ponúka veľké portfólio tzv. smart výrobkov. Toto umiestnenie v prémiovom segmente zhŕňa slogan: „Born Innovative“ po slovensky „Zrodený k inovácii“.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená uváděný "EPA filtr". Ve vysvětlení pojmů takový filtr vůbec není uveden... A ještě se chci zeptat - na stránkách výrobce je uvedeno "filtr na výstupu - žádný". Co to znamená? Je tento filtr dostačující, pokud chci velice dobrou filtraci? Myslela jsem, že na výstupu musí být filtr vždy... Moc děkuji za radu.

Dobrý den, měla bych zájem o tento vysavač, ale zajímalo by mě kolik stojí výměna baterie kolik jich je ve vysavači M. Jiroušková

Dobrý den je možné k tomuto vysavači dokoupit štěrbinovou trubici? Děkuji Psaríková

Diskusia a poradňa k HOOVER Athen ATV324LD 011
Príslušenstvo pre HOOVER Athen ATV324LD 011 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HOOVER Athen ATV324LD 011. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HOOVER Athen ATV324LD 011 + Bügeleisen als Geschenk (nach Anmeldung). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HOOVER Athen ATV324LD 011 + Bügeleisen als Geschenk (nach Anmeldung). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HOOVER Athen ATV324LD 011.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií