MS hokej MS hokej

Hyundai HVC 101

Zobraziť katalóg
Hyundai HVC 101
3,3 13 hodnotení
Ručný vysávač Na vodu a Na zbieranie nečistôt, čas prevádzky 0.25 h, čas nabíjania 5 h, typ batérie Ni-Mh, umývateľný filter, hlučnosť 74 dB, štrbinová hubica, výška 15 cm, šírka 42.5 cm, hĺbka 10.5 cm, farba biela
Kód:  EAD9040f Produktové číslo:  HYUHVC101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hyundai HVC 101

Ručný vysávač Hyundai

Drobný neporiadok je za pár sekúnd preč


Ručný vysávač Hyundai HVC 101 je skvelou voľbou pre tých z vás, ktorí veľa varíte, máte doma malé deti alebo domácich miláčikov. Neustála prítomnosť omrviniek, chumáčikov chlpov alebo rozsypaných pilín od škrečkových miláčikov a prachu je v každej rušnej domácnosti. Každý deň doma vzniká drobný neporiadok, kvôli ktorému sa nám nechce vyťahovať klasický vysávač, ale stále je to neporiadok, ktorý je nepríjemný a radi sa ho za pár sekúnd zbavíme.


Akumulátorová prevádzka pre voľný pohyb

Akumulátorový ručný vysávač Hyundai HVC 101 je stvorený presne k týmto malým rýchlym akciám. Je ľahký, kompaktný a vlezie kamkoľvek, kde ho potrebujete mať poruke. Pohotovo vás zbaví omrviniek zo stola a kuchynskej linky, chumáčikov chlpov zatúlaných v rohoch miestnosti, podstielky vynesenej na podlahu, doneseného bahna a kamienkov z prechádzky a podobne.


Suché i mokré vysávanie pre každú živú domácnosť


Model Hyundai HVC 101 zvládne suché i mokré vysávanie a vydrží v prevádzke asi 15 minút pri plnom nabití. Samotné nabíjanie trvá cca 6 hodín. Pri dosiahnutí plného nabitia sa rozsvieti signalizačná dióda. V balení nájdete štrbinovú hubicu a nadstavec pre vysávanie vody. Veľká výhoda je, že nabíjaciu základňu môžete pripevniť na stenu a mať tak vysávač v akejkoľvek  pohodlnej výške. Ak máte doma rušný život, tak vám ručný vysávač Hyundai bude vhodný. Tento bielo-sivý pohotový pomocník zneškodní malý, nepríjemný neporiadok behom pár sekúnd. Vyskúšajte ten rozdielv pohodlí neustále čistého domova.

Parametre a špecifikácia

Doba nabíjania
5 h Hotovo!
Doba chodu
15 min Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1,5 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
74 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
42,5 cm Hotovo!
Výška
15 cm Hotovo!
Hĺbka
10,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,87 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká hlučnost?

Uvedte prosim delku nabijeni

Dobrý den, zítra mám poslední den pro vyzvednutí tohoto produktu. Je možné jej prodloužit ještě do pátku 15.12.2017? Děkuji za ochotu. S pozdravem, Chybová

Diskusia a poradňa k Hyundai HVC 101
Príslušenstvo pre Hyundai HVC 101 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai HVC 101. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai HVC 101.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií