AD elektro AP+ plus nový vizuál

I-TEC USB 3.0 Metal

Zobraziť katalóg
I-TEC USB 3.0 Metal
4,8 4 hodnotení
Dokovacia stanica univerzálna pre notebook, 1× DVI-I, 1× HDMI alebo Display Port (Full HD+ 2 560 × 1 600), 1× GLAN, 3× USB 3.0 (z toho je 1× USB 3.0 nabíjací), audio výstup, vstup pre mikrofón,
Kód:  JP909a Produktové číslo:  U3METALDOCK Stránky výrobcu

I-TEC USB 3.0 Metal


Dokovacia stanica I-TEC USB 3.0 Metal pozdvihne vaše pracovisko na novú úroveň

Nemusíte svoj notebook, tablet, smartfón alebo PC obmedzovať iba na integrované porty. I-TEC prichádza s riešením, ktoré vám umožní využívať plný potenciál vášho zariadenia. Cez univerzálnu dokovaciu stanicu Metal   pripojíte vaše obľúbené príslušenstvo pomocou jediného USB 3.0 kábla. Stanica má kompaktné rozmery a predovšetkým veľa portov pre rôzne účely.


Dokovací stanice I-TEC USB 3.0 Metal - USB porty
 
 
Dokovací stanice I-TEC USB 3.0 Metal - audio vstup, výstup
 
 

Uľahčí vám život

So stanicou I-TEC USB 3.0 Metal pripojíte k svojmu notebooku celý rad zariadení, ako je klávesnica, myš, tlačiareň, externý disk, audio systém, internetový modem, prídavný monitor a ďalšie. Vďaka tomu nemusíte tieto zariadenia odpájať a znovu zapájať zakaždým, keď si beriete notebook alebo tablet so sebou. A príjemným bonusom je väčší poriadok na pracovnom stole bez neprehľadnej spleti káblov.

Dokovací stanice I-TEC USB 3.0 Metal
 
 

Dokovací stanice I-TEC USB 3.0 Metal
 
 

Externý monitor

Stanica je vybavená tromi grafickými výstupmi, ktoré vám umožnia využívať prakticky akýkoľvek displej. HDMI rozhranie dokáže prenášať obraz aj so zvukom, zatiaľ čo Display port a DVI-I rozhranie sa hodí predovšetkým na pripojenie profesionálnych monitorov podporujúcich najvyššie rozlíšenie. Naraz sú ale vždy využiteľné iba dva z týchto portov (DVI-I v kombinácii s HDMI alebo s Display portom). Ak zapojíte monitory do HDMI a Display portu súčasne, dokovacia stanica dá automaticky prednosť Display portu a HDMI port odpojí.
Grafický čip stanice I-TEC Metal podporuje Full HD+ rozlíšenie (2 048 × 1 152 px pre HDMI a DVI-I, 2 560 × 1 600 px pre Display port). I-TEC Metal navyše disponuje vlastným výkonným grafickým radičom, vďaka ktorému nezaťažuje váš notebook, tablet, ani PC. Väčšia obrazovka vám prinesie ešte lepší zážitok zo sledovania filmov, streamovania médií, prezerania prezentácií či webových stránok a podobne.


Rozširuje o rad funkcií

Na stanici nájdete gigabitovú sieťovú kartu, audio vstup/výstup a tri USB 3.0 porty. Cez port USB 3.0 na zadnom paneli dokovacej stanice môžete nabíjať podľa BC 1.2 špecifikácie - napr. iPad a Samsung tablety. I-TEC Metal Docking Station nie je závislá na platforme notebooku, takže vám ponúkne dokonalú flexibilitu.

Dokovací stanice I-TEC USB 3.0 Metal - porty
 
 

Dokovací stanice I-TEC USB 3.0 Metal - vysokorychlostní internetové připojení
 
 

Rýchlejšie internetové pripojenie

Aj keď je Wi-fi pripojenie do siete veľmi pohodlné, ak chcete ten najlepší výkon bez kompromisov, zvoľte radšej káblové pripojenie cez Gigabit Ethernet port. Ten bohužiaľ moderným zariadeniam často chýba. S dokovacou stanicou Metal získate jednoduchý prístup do 10/100/1000 Mbps siete. Môžete sa tak spoľahnúť na vysokorýchlostné internetové pripojenie bez akéhokoľvek nežiaduceho prerušenia.


Navrhnuté s dôrazom na detail

Vďaka skvelému dizajnu môžete dokovaciu stanicu I-TEC USB 3.0 Metal umiestniť priamo pod váš notebook. Ušetríte tak miesto na pracovnom stole a hlavne zaistíte lepšiu cirkuláciu vzduchu. Tým sa optimalizuje pracovná teplota vášho zariadenia.

Dokovací stanice I-TEC USB 3.0 Metal jako podložka pod notebook
 
 

Dokovací stanice I-TEC USB 3.0 Metal - obsah balení
 
 

Balenie obsahuje

i-tec USB 3.0 dokovaciu stanicu
Napájací adaptér
USB 3.0 kábel (jeden koniec konektora typ A, druhý koniec typ B; 100 cm) - pre pripojenie k notebooku/PC
CD s ovládačmi a manuálom
Štartovú príručku


Systémové požiadavky

Hardvérové požiadavky: notebook/tablet s OS Win 8/PC s voľným portom USB 3.0/2.0. Ak máte USB 2.0, bude rýchlosť prenosov dát obmedzená. Procesor CPU 2.0 GHz Dual Core a vyšší Intel Pentium/Celeron alebo AMD, pamäť 2GB RAM.

Operačný systém: Windows XP SP3/Vista/7/8/8.1/10 32/64 bit, Mac OS X, Linux Ubuntu 14.04, Android 5 (Lollipop) a vyššie

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
19,5 cm Hotovo!
Výška
7,7 cm Hotovo!
Hĺbka
2,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
313 g Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
19,5 cm Hotovo!
Výška
7,7 cm Hotovo!
Hĺbka
2,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
313 g Hotovo!
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžu se zeptat, zda se dá NTB přes stanici dobíjet.

Dobry den, muzete prosim potvrdit, ze tento dock fuguje take pro linux? Na strankach vyrobce pisou ze ano: Odkaz do neznáma ale rad bych to mel potvrzene. Dekuji

Dobrý den, rád bych se zeptal, zdali tato dokovací stanice umožňuje připojení dvou monitorů zároveň? (rozšířené plochy) Děkuji za informaci

Diskusia a poradňa k I-TEC USB 3.0 Metal
Príslušenstvo pre I-TEC USB 3.0 Metal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si I-TEC USB 3.0 Metal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte I-TEC USB 3.0 Metall. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte I-TEC USB 3.0 Metall. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: I-TEC USB 3.0 Metal.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií