AD elektro Star Wars

IK Multimedia iLoud - čierny

Zobraziť katalóg
IK Multimedia iLoud - čierny
4,5 4 hodnotení
Reproduktor prenosný, ideálny pre hudobníkov, 40W RMS, zosilňovač triedy D, vstup pre gitaru alebo mikrofón, Aux, pripojenie aj pomocou technológie bluetooth, integrovaná batéria
Kód:  IKM01g Produktové číslo:  iLoud Stránky výrobcu

IK Multimedia iLoud - čierny

Prenosný aktívny reproduktor IK Multimedia iLoud je elegantným a výkonným riešením pre bezdrôtovú reprodukciu hudby. Svojimi parametrami oslovuje najmä hudobníkov. Vďaka integrovanému Li-Ion akumulátoru možno iLoud používať aj všade tam, kde nie je v dosahu sieťové napájanie. Pri maximálnej hlasitosti vydrží reproduktor v prevádzke 3 hodiny, pri bežnej hlasitosti až desať hodín.

iLoud je určený pre použitie s väčšinou bluetooth mobilných zariadení vrátane iPhonu, iPadu, iPodu, smartfónov a tabletov s Androidom, väčšiny PC a notebookov, vrátane Apple (Mac). Ak nemáte zariadenie s rozhraním bluetooth nemusíte zúfať - iLoud je vybavený káblovým 3,5 mm vstupom pre pripojenie MP3 prehrávača alebo iného zariadenia.IRIG vstup pracuje s iOS zariadením so systémom AmpliTube, VocaLive alebo inými audio aplikáciami a môžete k nemu pripojiť gitaru alebo dynamický mikrofón pre iOS zariadenia.

Celkový výkon systému IK Multimedia iLoud je 40 W. Delia sa o neho dva 3" woofery a dva 3/4" výškové reproduktory; všetky reproduktory sú osadené neodýmovými meničmi. O spracovanie signálu sa stará štvorica zosilňovačov Class-D v zapojení Bi-Amp. Výsledkom je zvuková presnosť a vylepšené podanie nízkych frekvencií.


Parametre a špecifikácia:

Charakteristika:
Prenosný aktívny reproduktor
Bluetooth pripojenie
Riadený DSP (Digital Signal Processing)

Výkon:
40 W celkový výkon
Dva 3" neodymové woofery (2 x 16 W)
Dva 3/4 "neodymové výškové reproduktory (2 x 4 W)
Frekvenčný rozsah: 50 Hz až 20 kHz.
Štyri Class-D zosilňovače, bi-Amp systém

Vstupy:
1/4" IRIG vstup pre pripojenie gitary a dynamických mikrofónov pre iOS zariadenia
Bluetooth kompatibilné zariadenie s A2DP protokolom
3,5 mm stereo analógový linkový vstup

Napájanie:
Integrovaný vysoko výkonný Li-Ion akumulátor
Výdrž batérie pri maximálnej hlasitosti 3 hodiny, bežné použitie až desať hodín
Auto Standby

Rozmery:
250 x 160 x 60 mm (Š x V x H)

Hmotnosť:
1,33 kg

Obsah balenia:
iLoud reproduktor
Napájací kábel
TRRS audio kábel (1m)
Registračná karta

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre IK Multimedia iLoud - čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iLoud - černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia iLoud - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia iLoud - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IK Multimedia iLoud - fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií