Kensington SmartFit - predĺžené

Zobraziť katalóg
Kensington SmartFit - predĺžené
2,0 1 hodnotení
Držiak na monitor – stĺpové rameno
Kód:  NX741a Produktové číslo:  K60904US

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kensington SmartFit - predĺžené Predaj skončil

Kensington SmartFit - predĺžené

Radi sledujete film z postele, pracujete pri stole či hráte hry a sedíte pri tom na zemi? Držiak na monitor Kensington Smartift s predĺženým stĺpovým ramenom vám toto všetko umožní. Jednoducho si prispôsobíte pozíciu monitora tak, aby vyhovovala vašim aktuálnym potrebám. Toto rameno funguje s ľubovoľným monitorom, a vy si tak môžete vybrať ideálnu polohu pre to správne pohodlie pri vašej práci či zábave.

Exkluzívna technológia a systém farebného značenia SmartFit ® umožňuje užívateľovi nastaviť presnú ergonomickú polohu počas pár sekúnd. Ľahko tak znížite námahu, ktorá je vyvíjaná na krk alebo váš zrak a navyše vytvoríte ďalší priestor pre iné osoby, ktoré s vami zdieľajú pracovnú plochu. Rameno váži necelé 3 kilogramy, je plne výškovo i dĺžkovo nastaviteľné, dá sa zložiť k úchytnému panelu a nevyžaduje žiadnu ďalšiu montáž. Uchytenie k doske stola prebieha cez otvor na vedenie káblov a jednoduchú svorku, takže to zvládne naozaj každý. Systém pre vedenie káblov navyše zaručí, že vám káble nebudú nikde prekážať a tak zostane na stole vždy poriadok.

Držiak je nevyhnutnosťou do kancelárie, ale určite ho oceníte aj doma.

Parametre a špecifikácia:

Farba:
Čierna

Hmotnosť:
2,907 kg

 

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Určenie
Na hranu stola Hotovo!
Počet ramien
1 x Hotovo!
Vlastnosti a výbava
Systém na usporiadanie káblov Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ

Určenie
Na hranu stola Hotovo!
Počet ramien
1 x Hotovo!

Vybavenie

Vlastnosti a výbava
Systém na usporiadanie káblov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak dlouhé je rameno? A pro jak velké monitory (dle úhlopříčky, ev. hmotnosti) je stojan určen? děkuji

Diskusia a poradňa k Kensington SmartFit - predĺžené
Príslušenstvo pre Kensington SmartFit - predĺžené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kensington SmartFit - prodloužené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kensington SmartFit - erweitert. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kensington SmartFit - erweitert. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kensington SmartFit - karos.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií