AP+ nový vizuál Samsung cashback

LG SH5 strieborný

Zobraziť katalóg
LG SH5 strieborný
4,0 1 hodnotení
SoundBar 2.1CH, 320W, bezdrôtový subwoofer 200W, Bluetooth, Dolby Digital / DTS, ARC, SIMPLINK, USB, HDMI, optický audio vstup, Portable In, DO, vhodné pre 43" TV a väčšie
Kód:  JLG500b7q5 Produktové číslo:  SH5 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG SH5 strieborný

Audio systém SoundBar LG SH5 posunie ozvučenie vašej domácnosti o niekoľko úrovní vyššie, a to nielen vysokou kvalitou zvuku, ale aj vďaka možnosti bezdrôtového streamovania z inteligentných zariadení. Získate čistejší a jasnejší zvuk zo svojej televízie, hernej konzoly či MP3 prehrávača. Soundbar podporuje bezdrôtovú technológiu Bluetooth, ktorá zaistí voľnosť pri zapájaní subwooferovej jednotky.

Kľúčové vlastnosti

  • 320W výkon a 2.1 kanálov dokonale naplní vašu miestnosť zvukom
  • Zostava sa skladá zo 4 reproduktorov a bezdrôtového subowooferu
  • Prenos hudby z chytrých zariadenia cez Bluetooth
  • Bezdrôtová synchronizácia zvuku s televíziou
  • Špičkový dizajn určený do moderných interiérov

Zvuk, ktorý si vychutnáte

Soundbar nielen skvele vyzerá, ale aj znie. Premyslená konštrukcia sa chváli atraktívnym dizajnom, ktorá ozdobí každý interiér. Čo je však hlavné, zásluhou 320W výkonu a 2.1-kanálovej špecifikácie si vychutnáte podmanivý zvuk z filmov, televíznych relácií, hudby či hier. Zostava je zložená celkom zo 4 reproduktorov a bezdrôtového subwoofera s výkonom 200 W.

Bezdrôtové počúvanie hudby

LG SH5 se je vybavený technológiou Bluetooth, ktorá umožňuje bezdrôtový streaming hudby z prepojených inteligentných zariadení, ako sú smartphony, tablety alebo notebooky. Keď je soundbar v spánkovom režime, jednoducho pošlite hudbu zo svojho smart telefónu. Zariadenie sa prebudí a začne hrať. Jednoduché a bez čakania.

Automatické prispôsobenie zvuku

Zariadenie dostalo pokročilé technológie, ktoré vylepšujú celkový audio zážitok. Systém ASC (Adaptive Sound Control) v reálnom čase analyzuje hlasovú úroveň a podľa toho automaticky upravuje výšky či hĺbky. Napríklad pri sledovaní správ zníži basy a naopak pri koncerte ich zvýši. Auto Sound Engine potom automaticky vyvažuje zvuk pre všetky frekvenčné rozsahy. Výsledkom je zvuk perfektnej kvality.

 

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí balení také optický kabel pro propojení s TV? Děkuji

Půjde spárovat s televizí Sony? Děkuji

Diskusia a poradňa k LG SH5 strieborný
Príslušenstvo pre LG SH5 strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG SH5 stříbrný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG SH5 silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG SH5 silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG SH5 ezüst.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií