AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LTLM pre tablet 7" biele

Zobraziť katalóg
LTLM pre tablet 7" biele
4,1 15 hodnotení
Puzdro pre tablet, ochranné, polohovateľné, magnetický uzáver, syntetická koža
Kód:  LTL180a3
LTLM pre tablet 7" biele Predaj skončil

LTLM pre tablet 7" biele

Chráňte svoj sedempalcový tablet pred poškodením pomocou puzdra LTLM. Tento elegantný kožený obal poskytuje bezpečné krytie zo všetkých strán, nemusíte sa obávať ani poškriabaniu displeja, ani ničeniu zadného panelu. Zároveň poslúži aj ako stojan pre tablet, takže ho môžete napr. položiť na stôl a pohodlne sledovať film. Vďaka praktickému magnetickému uzáveru sa s ním navyše veľmi dobre manipuluje.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Umelá koža Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Umelá koža Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ahoj, dá se někde u vás sehnat baterie do tel LTLM V2? Vím že jste měli v nabídce ltlm V1 a tam byla baterie xt7 ta by měla taky vyhovovat máte ještě nějaké skladem nebo v bazaru?

Diskusia a poradňa k LTLM pre tablet 7" biele
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LTLM pro tablet 7" bílé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LTLM für Tablets in 7" weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LTLM für Tablets in 7" weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LTLM Tablet 7 Tok.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií