Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MONSTER iSport Compete In Ear modré

Zobraziť katalóg
MONSTER iSport Compete In Ear modré
4,5 2 hodnotení
Slúchadlá do uší, športové, s mikrofónom, SportClip, odolné potu a vlhkosti, kábel odolný proti nežiadúcemu zapletaniu
Kód:  MON307a9m1 Produktové číslo:  137083-00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MONSTER iSport Compete In Ear modré

Premyslené športové slúchadlá MONSTER iSport skvele padnú každému priaznivcovi aktívneho životného štýlu. Premyslená konštrukcia bezpečne uchytí slúchadlo v uchu. Môžete tak so zvukom hudby bez obáv behať alebo cvičiť, zaručene nevypadnú. Vďaka trojici priložených nástavcov sa vám plne prispôsobia, budú sa nosiť pohodlne a s ľahkosťou. Materiál je príjemný a prispôsobený svojmu účelu. Veľmi dobre vďaka nemu odolajú vlhkosti aj potu. Na náročnejšie používanie sú pripravené aj odolným prevedením.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené na mieru športovcom
  • Príjemný a odolný materiál
  • Plný a bezchybný zvuk
  • Kábel odolný voči zamotaniu
  • Mikrofón s jednoduchým ovládaním

Počúvanie a hovory

Dokonale čistý a plný zvuk drobných slúchadiel je len jednou z ich predností. Ich konštrukcia zamedzuje nepríjemným vnemom zvonku, môžete sa tak pri cvičení nerušene ponoriť do rytmu hudby. Pri športe veľmi oceníte kábel odolný voči otravnému zamotaniu. Jeho súčasťou je mikrofón s tlačidlom, ľahko vďaka nemu prijmete prichádzajúci hovor, bez toho aby ste museli vyťahovať mobilný telefón.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat jedtli můžu pouze rozbalené zboží vrátit i přes to že je zakoupené 11.12. Dostal jsem ho jako dárek a chtěl bych ho pouze vyměnit za jiné.

Diskusia a poradňa k MONSTER iSport Compete In Ear modré
Príslušenstvo pre MONSTER iSport Compete In Ear modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MONSTER iSport Compete In Ear modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Monster iSport Compete In-Ear-Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Monster iSport Compete In-Ear-Blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MONSTER iSport Compete In Ear kék.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií