AD květen univerzal AD 1. týden květen

Nomad Roadtrip

Zobraziť katalóg
Nomad Roadtrip
5 3 hodnotení
Nabíjačka do auta pre mobilné telefóny a tablety s vnútornou kapacitou 3000mAh, 1x USB-C a 1x USB-A výstup, 5V / 2.4A, dobíjanie v aute i mimo neho vďaka integrovanej batérii
Kód:  NOMAD3 Produktové číslo:  roadtrip-001

Nomad Roadtrip

Nomad Roadtrip je inovatívny všestranná nabíjačka pre mobilné telefóny a tablety do vášho automobilu, takže ak si urobíte aj dlhší výlet napríklad po Európe, vaše mobilné zariadenie budú neustále zásobovaná energiou tak z 12V elektrickej zásuvky auta, tak aj záložná batéria s vnútornou kapacitou 3000 mAh. To keď vystúpite z vozidla a vydáte sa na vašich cestách kamkoľvek.

kľúčové vlastnosti

  • Napájanie zariadenia z 12V zásuvky auta aj záložnej batérie
  • Kapacita 3000 mAh
  • Dva USB výstupy - typ USB-C i USB-A
  • Kompaktné dizajnové prevedenie
  • Automaticky priraďuje prioritu nabíjanie vašich zariadení
  • Hmotnosť len 220 g

nekonečné možnosti

Okrem toho, že nabíjačka vaše zariadenie nabíja z 12V zásuvky vášho automobilu, na vás takisto po vystúpení čaká integrovaná batéria s kapacitou 3000 mAh, s ktorou máte energiu vždy tam, kde práve potrebujete. To sa hodí napríklad v okamihu, keď sa utáboríme v kempe a nechystáte sa ihneď pokračovať v ceste. Zaujímavosťou je, že počas jazdy v aute Roadtrip prioritne nabíja vaše zariadenie a potom sám seba.

Najnovšia technológia

Nomad Roadtrip je rýdzo moderné zariadenie, takže okrem napájanie klasických mobilných telefónov myslí aj na najnovšie technologické hračičky. Mimo klasického USB portu typu A tak ľahko nabijete zariadenia s typom USB-C, takže nabitie nového iPhone, či rozličných tabletov bude úplnou hračkou. Vďaka tomu budete mať vašu nabíjačku pripravenú aj pre časy plné moderných technologických vymožeností, ktoré ešte len prídu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Obsahuje balení kabel USB-C - USB-C?

Diskusia a poradňa k Nomad Roadtrip
Príslušenstvo pre Nomad Roadtrip
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nomad Roadtrip. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nomad Roadtrip.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií