AD elektro MS hokej

OMRON MIT5

Zobraziť katalóg
OMRON MIT5
4,4 6 hodnotení
Tlakomer Bluetooth pripojenie na aplikáciu OMRON Connect pre Android / iOS zariadenia, predĺžená EASY manžeta (22-42cm), farebný indikátor hypertenzia, farebný indikátor utiahnutie manžety, kontrola utiahnutie manžety, vyhodnotenie nevhodného pohybu pri meraní, vyhodnotenie arytmia, indikátor úrovne TK, výpočet priemernej hodnoty TK z nameraných hodnôt, 3.řádkový displej, pamäť pre dvoch užívateľov 2x 100 meraní, balenie obsahuje: prístroj, EASY manžeta, Sieťový zdroj (výhodný SET), Alkalické batérie typu AA, 4ks, Cestovné puzdro, CZ návod
Kód:  EOM202 Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  8595145020935

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OMRON MIT5

Nie je nad to, mať svoj krvný tlak pod pravidelnou kontrolou a predísť tak rade zdravotných komplikácií.Výborným pomocníkom v tomto smere je Tlakomer OMRON MIT5 Connect na paži v elegantnom čiernobielom prevedení. Prednosťou tohto tonometra je jednoduchá obsluha vďaka najnovším technológiám.

kľúčové vlastnosti

  • Univerzálny EASY manžeta
  • 2 × 100 pamäťou
  • trojriadkový displej
  • Bluetooth pripojenie na aplikáciu OMRON Connect
  • Kompatibilný s Android / iOS zariadeniami podporované zariadenia na www.celimed-connect.cz
  • Bluetooth SMART v4.0
  • Aplikácia OMRON Connect zdarma na stiahnutie na Google Play a AppStore, viac informácií na www.celimed-connect.cz

Jednoduchá obsluha

Univerzálny EASY manžeta (22-42 cm) je ľahko utažitelná a nahradí dve manžety (štandardné + pre silnú pažu). Farebný indikátor utiahnutie manžety (LED vedľa displeja) upozorní na prípadné nevhodné (napr. nedostatočné) utiahnutie manžety. Zelená znamená, že namerané výsledky sú spoľahlivé. Oranžová upozorňuje na nutnosť opakovaného merania z dôvodu nesprávneho nasadenia alebo nedostatočného utiahnutie manžety. 

Farebný indikátor hypertenzia pre jednoduché vyhodnotenie (LED vedľa displeja) prostredníctvom farieb informuje o aktuálnom stave. Zelená znamená všetko v poriadku, oranžová upozorňuje, že niektorá z nameraných hodnôt je vyššia ako referenčnej hodnoty "zdravého" krvného tlaku pre domáce meranie: 135/85 mmHg. Prístroj tiež dokáže vyhodnotiť nevhodný pohyb pri meraní, čo môže mať vplyv na jeho presnosť. Ďalší ikonou upozorňuje na srdcovú arytmiu (nepravidelný pulz). Pri častom zobrazenie tejto ikony je na mieste vyhledať lekára.

Veľká pamäť

Pamäť prístroja je delená pre dvoch užívateľov a garantuje zaznamenanie 2 × 100 meraní, vrátane dátumu a času, kedy meranie prebehlo. Nechýba ani režim hosť. Údaje sa zobrazujú na veľkom, prehlednom a dobre čitateľnom trojriadkovom displeji.Tlakomer OMRON MIT5 Connect pracuje s využitím štvorica alkalických batérií (súčasťou balenia), ktorých životnosť je až 1000 meraní. Spoločne s tlakomerom získate tiež cestovné puzdro, ktoré oceníte najmä u častého prevážanie.

Doplňujúce informácie:

Rozsah merania:
Krvný tlak 0-299 mmHg, Pulz 40-180 / min

Presnosť merania:
Krvný tlak / -3 mmHg, Puls / -5% namerané hodnoty

Hmotnosť prístroja:
280 g (bez batérií), 170 g (bez manžety)

Rozmer prístroja:
123 × 158 × 85 mm - bez manžety

Parametre a špecifikácia

Manžeta pre max. obvod
42 cm Hotovo!
Presnosť merania pulzu
5 % Hotovo!
Presnosť merania tlaku
3 mmHg Hotovo!

Vlastnosti

Manžeta pre max. obvod
42 cm Hotovo!
Presnosť merania pulzu
5 % Hotovo!
Presnosť merania tlaku
3 mmHg Hotovo!

Mobilná aplikácia

Kompatibilný operačný systém
Android, iOS Hotovo!

Rozhranie

Rozhranie
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tlakomery na rameno

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, komu sa podarilo spraovat na apple s omron applikaciou? pri pokuse sa na omrone objavi len stvorec ziadne P mate s tym niekdo skusenost?

Dobrý den, nejde mi připojit k iPhone 8. Co mám dělat?

Dobrý den, prosím, zvládá tento přístroj přenos dat do Apple aplikace Zdraví, podobně jako OMRON M7 Intelli IT? Díky

Dobrý den, je možné tento tlakoměr spárovat s aplikací Samsung Healt?

Dobrý den, je na tento tlakoměr také záruka 5 let? Viz informace zde: Odkaz do neznáma . Děkuji.

Dobrý den. Je možné dokoupení větší manžety? A aplikace se prý s tímto tipem nepáruje viz. Google Play?

Diskusia a poradňa k OMRON MIT5
Príslušenstvo pre OMRON MIT5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMRON MIT5 S Connect s bluetooth připojením na Android/iOS zařízení +zdroj (výhodný SET). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMRON MIT5 Blutdruckmeßgerät. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMRON MIT5 Blutdruckmeßgerät. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMRON MIT5 Connect - bluetooth + adapter.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií