AD homeoffice AD homeoffice

Perfektný deň

Zobraziť katalóg
Perfektný deň Film
3,0 2 hodnotení
Kód:  AVCA0063

Perfektný deň

Prvou obeťou všetkých vojnových konfliktov býva zdravý rozum. A presne to sa stalo aj skupinke humanitárnych pracovníkov z medzinárodnej organizácie Aid Across Borders, ktorá pomáha vo vojnovej zóne kdesi na Balkáne. Sophie (Mélanie Thierry) je v partii nováčikom a chce spasiť svet. Mambrú (Benicio Del Toro) už všetko videl a chce ísť domov. Káťa (Olga Kurylenko) kedysi chcela získať Mambrúa a tlmočník Damir (Fedja Stukan) chce, aby vojna už konečne skončila. "B" (Tim Robbins) ani nevie, čo vlastne chce.

Teraz majú na krku jednu z posledných studní uprostred hôr, ktorá je zdrojom vody pre niekoľko dedín a práve teraz v nej pláva mŕtvola, ktorú tam niekto neznámy hodil. Vytiahnuť telo a vyčistiť studňu je zdanlivo jednoduchá úloha, ale pre našich humanitárnych hrdinov sa postupne stáva neriešiteľnou úlohou s niekoľkými rébusmi. Počnúc márnym zháňaním pevného povrazu cez blúdenie horskými cestami, na ktorých ležia zamínované kravy, až po nezmyselné príkazy od veliteľov mierových vojsk OSN. Pri riešení úloh tak občas musia siahnuť k netradičným alebo rovno šialeným riešeniam. Zároveň nesmú zabúdať, že sú na území, ktorým sa prehnala vojna a tá sa môže zasa kedykoľvek prebudiť. Proste je to len ďalší Perfektný deň z mnohých.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií