MS hokej Aplikace

Peugeot Tahiti korenie/soľ 2/24260

Zobraziť katalóg
Peugeot Tahiti korenie/soľ 2/24260
5 3 hodnotení
Mlynček – drevené, 15cm
Kód:  PEUMS003 Produktové číslo:  2/24260 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Peugeot Tahiti korenie/soľ 2/24260 Predaj skončil

Peugeot Tahiti korenie/soľ 2/24260

Unikátna Tahiti súprava mlynčekov na korenie a soľ by nemala chýbať v žiadnej kuchyni. Získajte arómu i chuť z čerstvo pomletých kryštálov kvalitnéj soli a guľôčok čierneho korenia, ktoré vyzdvihne aj bežný pokrm o úroveň vyššie. Základom skvelej a komplexnej chuti je potrebné dochutenie. Exkluzívna súprava od výrobcu Peugeot je symbolom dlhoročnej francúzskej tradície a výsledkom ručnej práce. Mlynčeky sú vyrobené z kvalitného bukového dreva a doplnené korunkou z brúsenej antikorovej ocele. Na prvý pohľad vás zaujmú čistým dizajnom a elegantnými zaoblenými líniami.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené z kvalitného bukového dreva
  • Ručne kompletované vo Francúzsku
  • Dva farebné varianty so symbolmi S a P
  • Veľkosť mlynčekov je 15 cm
  • Nastaviteľná hrubosť mletia
  • Mlecí mechanizmus z antikorovej ocele

Trvalo ostrý a silný mlecí mechanizmus

Mlecí mechanizmus je vyvedený z antikorovej ocele 18/10, ktorá bola ošetrená patentovanou metódou pre vyššiu odolnosť voči korózii a opotrebovaniu. Zároveň zabezpečuje trvalú ostrosť s celoživotnou zárukou. Na oboch mlynčekoch možno komfortne regulovať hrubosť mletia otočením vrchnej kovovej korunky. Oba mlynčeky sú rozlíšené nielen farbou, ale aj písmenami P a S na vrchnej strane korunky.

Korenie

Mlynček na korenie je vyvedený v elegantnej čiernej farbe. Disponuje špirálovitým mlecím mechanizmom s dvojitým radom hrotov, ktoré zrnká čierneho korenia nasmerujú k perfektnému namletiu. Je doporučené využívať zrnká čierneho korenia bieleho, čierneho alebo zeleného dosahujúce maximálneho priemeru 6 mm. Využiť môžete tiež zmes farebných korení, prípadne sušený koriander.

Soľ

Mlynček na soľ zaujme kontrastnou bielou farbou. Vybavený je mlecím mechanizmom, ktorý dokáže nadrviť hrubú suchú soľ – morskú aj kamennú. Naplniť ho možno najlepšie soľnými kryštálmi o priemere 4 mm a menej. Mlynčeky na soľ a korenie boli dômyselne navrhnuté tak, aby zodpovedali vlastnostiam konkrétnych prípad, preto ich nie je možné vzájomne zameniť.

 

Parametre a špecifikácia

Typ
Ručný Hotovo!
Určenie
Na čierne korenie, Na soľ Hotovo!
Materiál
Drevo Hotovo!

Typ

Typ
Ručný Hotovo!

Určenie

Určenie
Na čierne korenie, Na soľ Hotovo!

Materiál

Materiál
Drevo Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Peugeot Tahiti korenie/soľ 2/24260 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PEUGEOT TAHITI mlýnky pepř/sůl 2/24260. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Peugeot Tahiti Pfeffer- / Salzmühle 2/24260. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Peugeot Tahiti Pfeffer- / Salzmühle 2/24260. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Peugeot Tahiti só- és borsszóró 2/24260.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií