Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips BTM2460

Zobraziť katalóg
Philips BTM2460
4,0 2 hodnotení
Mikrosystém CD, CD-R/RW, MP3-CD, FM rádio, 20 predvolieb, RMS 20W, LED displej, USB, 2x bluetooth A2DP, vstup Jack 3.5mm, diaľkový ovládač, možnosť montáže na stenu
Kód:  JPI100p Produktové číslo:  BTM2460/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips BTM2460

Priveďte svoju obľúbenú hudbu k životu. Kompaktný mikrosystém BTM2460 vo svojom drobnom tele skrýva hotový poklad, ktorý vdýchne muzike úplne nový rozmer. Vďaka technológii Bass Reflex je vyvážená hudobná reprodukcia navyše doplnená o naozaj hlboké basy. Nebudete veriť, že to, čo počujete, vychádza z tohto tmavého drobčeka. Vo výsledku si výstup ešte môžete upraviť, a to prostredníctvom funkcie digitálneho ovládania zvuku (Digital Sound Control). Farbu prehrávanej piesne tak možno meniť podľa vašich aktuálnych preferencií.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná hudobná reprodukcia
  • Reproduktory s technológiou Bass Reflex
  • Funkcia digitálneho nastavenia zvuku
  • Celý rad možností, ako prehrať hudbu
  • MULTIPAIR na pripojenie dvoch zariadení súčasne
  • Elegantný dizajn
  • Možnosť zavesiť na stenu
  • Zabudované FM rádio (pamäť až pre 20 staníc)

Kompatibilný ako žiadny iný

Ako už naznačuje nadpis tohto odseku - možností, ako prehrať váš obľúbený playlist, máte hneď niekoľko. V prvom rade je to štandardná CD mechanika, USB port a 3,5 mm jack. Tým nadštandardným je v našich očiach zabudovaná technológia bluetooth. Vďaka nej môžete bezdrôtovo streamovať hudbu priamo do BTM2460, a to prostredníctvom tabletu alebo mobilného telefónu. Pomyselnou čerešničkou na torte je podpora tzv. MULTIPAIR. Zjednodušene povedané k mikrosystému je možné pripojiť nie jedno, ale rovno dve zariadenia (skrze bluetooth) naraz. To oceníte v rôznych situáciách. Jednou z nich môže byť napríklad zdieľanie hudby s priateľmi na večierkoch.

Štýlový a zároveň praktický

Hneď na prvý pohľad je jasné, že ide o prémiový produkt.Dôkazom je,že môžete Philips BTM2460 zavesiť na stenu. Samozrejme disponuje aj klasickým stojanom, takže je len a len na vás, pre akú možnosť sa rozhodnete. Okrem toho je mikrosystém naozaj elegantným bytovým doplnkom, ktorý bezpochyby štýlovo doplní vybavenie izby.

Doplňujúce informácie:

Možnosti prehratia:
CD mechanika
USB port
3,5mm jack
bluetooth (A2DP)

Rozmery výrobku (Š x H x V):
465 × 107 × 233 mm

Hmotnosť:
2,4 kg

Dodávané príslušenstvo:
Anténa FM
Používateľská príručka
Diaľkový ovládač

Parametre a špecifikácia

Výkon
20 W Hotovo!
Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
20 × Hotovo!
Šírka prehrávača
465 mm Hotovo!
Výška prehrávača
233 mm Hotovo!

Rádio

Typ tunera
FM Hotovo!
Počet predvolieb
20 × Hotovo!

Základné parametre

Výkon
20 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača
465 mm Hotovo!
Výška prehrávača
233 mm Hotovo!
Hĺbka prehrávača
107 mm Hotovo!
Hmotnosť
2,4 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ahoj, nevíte někdo jestli a jak se dá přehrát firmware v tomto zařízení (jestli to tedy vůbec popsaný problém vyřeší)? Mám problém při přehrávání hudby z USB, že zařízení nereflektuje na žádné adresáře a podadresáře, ale jednotlivé písně hraje v pořadí dle abecedy jak je najde na USB a je mu jedno, že přeskakuje z adresáře do adresáře. Snad jsem to napsal srozumitelně.....díky za info...

Dobrý den, má toto zboží časovač, hodiny, budík? děkuji

Diskusia a poradňa k Philips BTM2460
Príslušenstvo pre Philips BTM2460 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BTM2460. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BTM2460. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BTM2460. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips BTM2460.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií