AP+ nový vizuál Aplikace

Philips HD8847/19

Zobraziť katalóg
Philips HD8847/19
5 6 hodnotení
Automatický kávovar 1850 W, 15 barov, nádržka na vodu 1,8 l, zásobník na kávu 250 g, karafa na mlieko 500 ml, keramické mlynčeky, 5 nastavení hrubosti mletia
Kód:  EAN3530p Produktové číslo:  HD8847/19 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips HD8847/19

Spoločnosť Philips prináša na trh nový, plne automatický kávovar HD8847/19, pomocou ktorého zvládnete urobiť v priebehu krátkej chvíľky svoju obľúbenú kávu. Či už milujete espresso alebo klasickú kávu, s novou funkciou CoffeeSwitch to nebude žiadny problém. Stačí zatiahnuť za páčku a o chvíľku máte pripravený vybraný nápoj z čerstvo pomletých zŕn, ktorý prevonia všetky kúty vášho domova alebo reštaurácie.

Výkonný pomocník

Prístroj disponuje výkonom 1 850 W a silným čerpadlom, ktoré dosahuje tlak až 15 barov, takže z namletej kávy vytlačí naozaj maximum, čo sa podpíše hlavne na sile a chuti kávy. Vodu už nebude nutné dolievať tak často, pretože do odnímateľnej nádržky na vodu sa zmestí až 1,8 litra vody. Solídnu kapacitu má aj zásobník na kávu, ktorý pojme až 250 g. Väčšina z vás určite ocení aj vstavanú karafu na mlieko. Stačí zvoliť požadovaný nápoj, cappuccino alebo mliečnu penu, a v momente a bez striekania máte na stole nádherný výtvor so správnou teplotou. Avšak hlavným disponentom tohto kávovaru je 100 % keramický mlynček, ktorý je pri mletí veľmi tichý, zaisťuje dlhodobú životnosť a eliminuje pripálenú chuť zrniek, ktorá sa maximálne odráža v chuti pripravovaného nápoja. Navyše je možné nastaviť si hrubosť mletia až na 5 úrovní.

Všestranný a jednoduchý

Ovládanie je veľmi jednoduché a zvládne ho naozaj každý. Prehľadné tlačidlá vám pomôžu s výberom požadovaného nápoja a intuitívny displej zobrazí všetky potrebné informácie, ktoré sú dôležité pre čo najefektívnejšie využitie prístroja.

A čo čistenie?

Na kvalite prípravy sa samozrejme podieľa aj čistenie prístroja, nehovoriac o varnej jednotke, ktorá je srdcom každého automatického kávovaru. Veľkou výhodou tohto modelu je, že je varná jednotka dobre prístupná z boku. Raz týždenne ju ľahko vytiahnete a umyjete pod tečúcou vodou. Samozrejmosťou je aj automatický cyklus čistenia kávového okruhu a odstraňovanie vodného kameňa. Proces čistenia prebieha pri každom zapnutí alebo vypnutí prístroja, čo zaisťuje neustále čerstvú chuť každej šálky. Na pravidelné odstraňovanie kameňa vás upozorní informácia na displeji a pomocou niekoľkých jednoduchých krokov všetko zvládnete za pár minút. To sa samozrejme odrazí nielen na kvalite nápoja, ale aj celkovej životnosti kávovaru.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový kávovar v štýlovom vyhotovení
  • Tiché mletie vďaka keramickému mlynčeku
  • Jednoduché ovládanie pomocou intuitívneho displeja
  • Automatické čistenie
  • Vstavaná karafa na mlieko

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Zakoupil jsem kávovar philips HD8847/19. Po každém uvaření káva je ve spodní misce pod kávovarem značné množství vody a to i přesto, že vodu z čistícího procesu zachytávám do skleničky. Je toto normální, nebo kávovar někde netěsní? děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Philips HD8847/19
Príslušenstvo pre Philips HD8847/19 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HD8847/19. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HD8847 / 19. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HD8847 / 19. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips HD8847 / 19.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií