PET PET

Philips SHQ2400CL čierno-žlté

Zobraziť katalóg
Philips SHQ2400CL čierno-žlté
3,8 4 hodnotení
Slúchadlá športové, do uší, 7 - 24 000 Hz, 8,6 mm reproduktory, citlivosť 107 dB, impedancia 16 Ohmov, tri veľkosti výmenných náušníkov, 1,2 m kevlarom vystužený kábel, odolné voči potu a vode
Kód:  JPI832f92a Produktové číslo:  SHQ2400CL/00 Stránky výrobcu

Philips SHQ2400CL čierno-žlté

Slúchadlá spoločnosti Philips bola vytvorená pre všetkých, ktorí si radi doprajú doping v podobe obľúbenej hudby. Nečakajte a vyrazte spoločne so slúchadlami prekonávať doposiaľ nedosiahnuteľné méty. V prípade, že zháňate slúchadlá s naozaj kvalitnou zvukovou reprodukciou, už ďalej nehľadajte. Staňte sa majiteľom dokonalej kombinácie moderného a hlavne funkčného dizajnu. Slúchadlá zostanú pevne na svojom mieste a budú vám dokonalým spoločníkom. Pohodlné a stabilné nosenie slúchadiel je zaručené jedinečnými stabilizačnými krúžkami so špeciálnou konštrukciou, doplnené o tri rôzne veľkosti nadstavcov. Jednoducho si vyberte veľkosť, ktorá vám najlepšie padne.

Kľúčové vlastnosti

  • Ergonomické stabilizačné krúžky
  • Výkonné meniče s priemerom 8,6 mm
  • Excelentný rozsah 7 - 24000 Hz
  • Vodovzdorná konštrukcia slúchadiel (norma IPX2)
  • Protišmykové gumenné náušníky udržujú slúchadlá na mieste
  • Špičková kvalita zvuku
  • Dvojité, paralelné, symetrické vyhotovenie kábla
  • Ušné nadstavce troch veľkostí (S, M, L)
  • Spona na kábel

Počúvanie bez obmedzenia

Nemusíte sa báť ani o kábel. Ten je potiahnutý kevlarom a je tak chránený pred potrháním, či dokonca prasknutím. Ľahko dokáže odolať extrémnemu prostrediu a tréningom. Vyhotovenie kábla je vo veľmi vydarenej zelenej farbe, ktorá vyzerá jednoducho skvele. Kábel disponujúci dĺžkou 1,2 metrov je zakončený pozláteným 3,5 mm jack konektorom. Vodovzdorná konštrukcia chráni slúchadlá pred stekajúcou vodou a preto nemusíte mať strach, keď zmoknete alebo sa príliš spotíte. Vďaka nízkej hmotnosti len 4,3 gramov nebudete slúchadlá v uchu takmer vôbec vnímať. Neodymové magnety vytvárajú jasný zvuk od vysokých tónov až po basy. Tréning môže začať.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, na kabel vyztužený kevlarem, u mě je pravidlem že mi sluchátka nevydrží déle jak měsíc, kvůli natržení kabelu u konektoru a následném přetrhání vláken, tak jsem přestal kupovat dražší sluchátka, ale už mě to také nebaví, o kolik je pevnější tento kabel? nebo zda je vyzkoušené co vydrží, nikde jsem recenze nenašel, děkuji :)

Dobrý deň, Budete mať prosím v ponuke aj iné farby týchto slúchadiel, konkrétne modré? Ďakujem za odpoveď. Marcel.

Dobrý den v specifikacích je napsáno že sluchátka mají odolnost IPX2 ale v přiložených obrázcích je uvedeno IPX4. Jaká je tedy správná úroveň ochrany. Předem děkuji

Diskusia a poradňa k Philips SHQ2400CL čierno-žlté
Príslušenstvo pre Philips SHQ2400CL čierno-žlté
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHQ2400CL černo-žlutá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHQ2400CL schwarz-gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHQ2400CL schwarz-gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHQ2400CL fekete-sárga.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií