AD elektro AD elektro

PowerCube Extension 3 m

Zobraziť katalóg
PowerCube Extension 3 m
4,8 14 hodnotení
Napájací kábel dlhý 3 m, maximálna záťaž 16 mA, vidlica typ E a predlžovací prívod, otočné zakončenie konektora
Kód:  NZE301r Stránky výrobcu

PowerCube Extension 3 m

Predlžovací prívod s inovatívnym vypínačom - bezpečná a inteligentná alternatíva bežných domácich káblov.

Predlžovací prívod s dĺžkou 3 m (250 V~, 16 A, 3 680 W), funkcia ON/OFF, LED kontrolka, možnosť kombinácie s ostatnými PowerCube verziami, detská poistka, uzemnenie.


Prečo je PowerCube Original jedinečná?

Otočný vypínač

Inovatívny otočný vypínač vrátane LED indikácie. Jednoduchým otočením o 90° vypnete alebo zapnete prívod elektrickej energie do vašich zariadení.


Dizajn

Elegantný vzhľad. Vďaka modernému dizajnu obohatí PowerCube každý interiér. Produktová séria PowerCube získala niekoľko ocenení. Medzi najvýznamnejšie patrí Red Dot Design Award.


Bezpečnosť

Všetky typy PowerCube sú dôkladne testované a certifikované v súlade s miestnymi štandardmi. Produkty sú uzemnené a obsahujú detskú poistku. Konštrukcia každej PowerCube je pre väčšiu bezpečnosť vyrobená z kvalitného ABS plastu odolného proti vzplanutiu. Vďaka LED indikátoru vždy viete, či je prívod zapnutý alebo nie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

16mA? to fakt?

Diskusia a poradňa k PowerCube Extension 3 m
Príslušenstvo pre PowerCube Extension 3 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PowerCube Extension 3m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PowerCube Extension 3m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PowerCube Extension 3m.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií