Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

RHA MA750i

Zobraziť katalóg
RHA MA750i
4,7 13 hodnotení
Slúchadlá – do uší, uzavreté, dynamické, s mikrofónom, 16Hz–22000Hz, 100dB, 16ohm
Kód:  RHA007 Produktové číslo:  5060212271617 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RHA MA750i

Britská spoločnosť RHA špecializujúca sa na výrobu vysoko kvalitných slúchadiel predstavuje vrcholný model MA750i s mikrofónom a ovládaním prístrojov Apple. Slúchadlá sa chvália perfektným spracovaním z nehrdzavejúcej ocele a zvukom na najvyššej úrovni. Skvele izolujú okolitý hluk a výborne sadnú každému vďaka radu silikónových a penových nadstavcov v rôznych veľkostiach. Vďaka svojej ergonómii a vystuženým uškám uľahčujú nosenie cez ucho.

Od trúbky k slúchadlám

Zvuk slúchadiel je veľmi prirodzený, a to vďaka špeciálnemu tvarovaniu aerophonic™, ktorý svojím tvarom napodobňuje klasickú trúbku. Tento špecifický tvar zvukovej komory je naozaj výnimočný a nesie so sebou skvelý zvuk.

Víťazne naprieč všetkými žánrami

Systém aerophonic™ bol vynájdený preto, aby zvuk smeroval od meničov priamo do vášho ucha bez neprirodzenej kompresie zvukových vĺn vo zvukovode. Počúvaná hudba preto bude znieť naozaj jemne, živo a čo najbližšie originálnemu zvuku skutočných hudobných nástrojov. Najvyššie špecifikácie meničov 560.1 s vyššou citlivosťou vynikajú šírkou scény a kresbou priestoru.

Svet komunikácie pod palcom

Priamo na kábli je umiestnený mikrofón s trojtlačidlovým ovládaním zariadení Apple. Stredné tlačidlo sa ovláda opakovaným stláčaním a podľa počtu stlačení docielite pauzu, prepnutie na ďalšiu skladbu a ďalšie kroky. Zvyšné dve ovládajú hlasitosť. Izolácia okolitého hluku je komfortne zvolená tak, aby maximalizovala zážitok z počúvania hudby, kedy vás nič nebude rušiť.

Kábel s dvojitou izoláciou a OFC meďou je opatrený prípojným 3,5 mm jack pozláteným konektorom.

Parametre a špecifikácia:

Všeobecná charakteristika:
Zaťažiteľnosť: 5 mW
Kábel: 1,35 m s dvojitou izoláciou a OFC meďou
Konektor: Jack 3,5 mm, pozlátený

Podporované prístroje:
iPhone 3GS/4/4S/5
iPad/iPad 2/New iPad (3. gen)/iPad 4. generácie
iPad Mini
iPod Touch (2. generácie a novší)
iPod Nano (4. generácie a novší)
iPod classic (120 GB, 160 GB)
iPod Shuffle (3. generácie a novší)

Príslušenstvo:
Náhradné nadstavce (S × 2/M × 2/L × 2)
Dvojitá lamela (S × 1/M × 1)
2 páry nadstavcov z pamäťovej peny
Kovový držiak nadstavcov
Prémiové puzdro
Spona na kábel

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dnes mi přišly tato sluchátka. Ale na sluchátkovém kabelu nejsou závaží, co mají držet sluchátka za ušima. Navíc kabel je celý černý, přitom by měl být od poloviny šedý. Mám důvod, se obávat že sluchátka co mi byly zaslány jsou falešné ?

Dobrý den, mám dva dotazy ohledně těchto sluchátek. Zaprvé, sluchátka by prý měla mít tříletou záruku, zde je uvedena záruka pouze dvouletá. Jak to tedy na Alze je? Zadruhé, i přes jejich na pohled superbytelnou konstrukci existuje ve světě mnoho recenzí, kde si uživatelé stěžují na lámající se pružinku u jacku, na lámající se kablík v místě ovladače a na rozlepující se konstrukci pecek. Všichni přísahají na šetrné zacházení. Jak se Alza postaví k takové reklamaci, když za rok donesu sluchátka s některou z těchto vad, když prokazatelně tímto tento model trpí? Budu poslán do háje s tím, že je to špatným zacházením, opotřebováním atd...? Díky za odpověď, nejlépe od zaměstnance Alzy (jinak mají prý perfektní zvuk, rád bych do toho šel, ale za ty prachy aby něco vydržely...)

Diskusia a poradňa k RHA MA750i
Príslušenstvo pre RHA MA750i Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RHA MA750i.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií