Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

RODE IXY - lightning

Zobraziť katalóg
RODE IXY - lightning
4,7 3 hodnotení
Mikrofón pre fotoaparát profesionálny stereo pre iPhone alebo iPad, vysoko kvalitné 0.5" kondenzátorové kapsule s kardioidnou charakteristikou v zafixovanej X/Y pozícii, podporujúci až 24-Bit/96kHz kvalitu záznamu
Kód:  ROD009j2 Produktové číslo:  MROD071

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

RODE IXY - lightning

Stereofónny mikrofón Rode IXY je dokonalým spoločníkom pre iPhone/iPad s konektorom Lightning. Ponúka priamy záznam v špičkovej kvalite 24 bit/96 kHz. O snímanie sa stará dvojica kondenzátorových mikrofónov zovretých do uhla 90°. IXY sa skvelo hodí na nahrávanie prednášok, rokovaní, hudobných nápadov a ďalších príležitostí. Získate s ním perfektnú kvalitu záznamu, bez toho aby ste museli neustále nosiť ďalšie záznamové zariadenie.

Mikrofón je dodávaný s penovým krytom proti vetru pre terénny záznam a tiež s obalom na zips. Mikrofón pracuje s ľubovoľnou audio aplikáciou, avšak aplikácia RODE Rec umožňuje nahrávanie až do spomínanej kvality 24 bit/96 kHz. Navyše s ňou ešte môžete jednoducho nahrávky editovať a uploadovať na SoundCloud alebo Dropbox. RODE Rec je na stiahnutie na App Store za $5.99, však, aby ste neboli ochudobnení o záznam v 24 bit/96 kHz, je k dispozícii aj verzia RODE Rec LE, ktorá je zadarmo a poskytuje základné funkcie pre záznam.

Kľúčové prvky:

  • Vysoko kvalitné kondenzátorové kapsule s kardioidnou charakteristikou v zafixovanej X/Y pozíciu.
  • Obsahuje interný predzosilňovač a A/D prevodník.
  • Nízky šum a brilantná audio kvalita.
  • Robustné kovové vyhotovenie zaručujúce dlhšiu životnosť a lepšiu odolnosť voči vysokofrekvenčnému rušeniu.
  • Softvérovo nastaviteľná úroveň vstupného signálu a možnosť aktivácie 72 Hz hornej priepuste na odstránenie nežiaducich spodných frekvencií.

Kompatibilita:
iPhone/iPad s konektorom Lightning

Parametre a špecifikácia

Šírka
46 mm Hotovo!
Výška
55 mm Hotovo!
Hĺbka
40 mm Hotovo!
Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Rozmery

Šírka
46 mm Hotovo!
Výška
55 mm Hotovo!
Hĺbka
40 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
0 Ohm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
40 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nikde jsem nenašel informaci, jak funguje při nahrávání přes standardní aplikace videa na iPhonu. zdali je kompatibilní v této kombinaci a případně jak se dá dále nastavit. děkuji

Diskusia a poradňa k RODE IXY - lightning
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RODE iXY - lightning. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RODE iXY - Lightning. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RODE iXY - Lightning. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RODE iXY - lightning.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií