ROHNSON R-9400 Fresh Air

Zobraziť katalóg
ROHNSON R-9400 Fresh Air
4,5 17 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 200 m3/hod, príkon 50 W, odporúčaná veľkosť miestnosti 38 m2, maximálna hlučnosť 42 dB, minimálna hlučnosť 29 dB, filter: hepa, uhlíkový, predfilter a formaldehydový, senzor kvality ovzdušia, časovač, regulácia výkonu, diaľkové ovládanie, displej a nočný režim
Kód:  ROHEL091 Produktové číslo:  R-9400 Fresh Air Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ROHNSON R-9400 Fresh Air

Čistička vzduchu ROHNSON R-9400 Fresh Air zvládne navodiť oveľa zdravší vzduch pre vás aj vaše deti. Tento pohotový mobilný pracant sa hodí do bytových aj kancelárskych priestorov s veľkosťou maximálne 38 m2. O úžasnej efektivite v čistení vzduchu dokonale uisťuje jej vzduchový výkon – táto čistička vzduchu ľahko odfiltruje až 200 m3/hod. Vzduch sa v prvej fáze očistí od všetkých väčších a hrubších čiastočiek prostredníctvom predfiltra. Formaldehydový filter slúži pre odsávanie toxických látok, ktoré sú v našich domácnostiach bežné, do ktorých zahŕňame napríklad formaldehyd, benzén aj čpavok. Ústrednou filtračnou časťou ROHNSON R-9400 Fresh Air je však vzduchový filter typu HEPA, ktorý hravo dokáže pohltiť takmer až 99 % baktérií a rôznych alergénov. K absorpcii nežiaducich pachov slúži najmä uhlíkový filter.

Významné parametre čističky vzduchu ROHNSON R-9400 Fresh Air

  • Odporúčaná veľkosť miestnosti 38 m2
  • HEPA filter odstraňuje maximálne množstvo všetkých baktérií a alergénov
  • Uhlíkový filter absorbuje nepríjemné pachy, kuchynské výpary aj emisie z dopravných prostriedkov
  • Predfiltrovaním sa vzduch vyčistí od vlasov, chlpov aj veľkých častíc prachu
  • Formaldehydový filter odstraňuje častice toxických látok, ako sú formaldehyd, benzén alebo čpavok
  • Funkcia: Senzor kvality ovzdušia, Časovač, Regulácia výkonu, Diaľkové ovládanie, Displej a Nočný režim
  • Maximálna hlučnosť 42 dB, Minimálna hlučnosť 29 dB
  • Vzduchový výkon 200 m3/hod

Funkcia čističky vzduchu ROHNSON R-9400 Fresh Air

Táto sofistikovaná čistička ROHNSON R-9400 Fresh Air má vizuálny senzor, vďaka ktorému rozpozná, aký je momentálny stav ovzdušia a zhodnotí, či je žiaduce vzduch v miestnosti vylepšiť a prečistiť. Čistička vzduchu vás milo prekvapí časovačom, s ktorého pomocou si presne podľa svojich požiadaviek môžete nastaviť interval aktivity. Výkon je možné ľubovoľne zvýšiť a znížiť a takto mať vždy pod palcom spotrebu elektrickej energie aj mieru akustickej záťaže. Pre chod ROHNSON R-9400 Fresh Air počas relaxácie si môžete nastaviť vítaný úplne nehlučný nočný režim. Chod čističky máte možnosť odkiaľkoľvek nastaviť prostredníctvom premysleného diaľkového ovládača.

Parametre a špecifikácia

Funkcie

Funkcie
Časovač, Nočný režim, Regulácia výkonu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový, Formaldehydový Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak často by se měli měnit filtry, požívám - li čističku v bytě?

Dobrý den, je tato čistička bez ionizátoru?

dobrý den, jde tam dát nějaký aroma?

Dobry den, Kolko ozonu vyprodukuje pri aktivnej ionizacii? Dakujem

Dobry den, nenasla jsem v popisu rozměry. Jaké prosím jsou? Díky

dobrý den chci se zeptat dokáže tato čistička pach z cigaret a koček? děkuji

Do you have filters for this product?

Dobrý den, umožňuje tento výrobek snížení teplot v období velkých veder? Pokud ano, o kolik stupňů cca? Děkuji za odpověď

Dobry den, Chci se zeptat, rad byh pouzil tuto cisticku i jako detektor tekavych latek (VOC), umoznuje zobrazit tato cisticka i aktualni stav ovzdusi?

Diskusia a poradňa k ROHNSON R-9400 Fresh Air
Príslušenstvo pre ROHNSON R-9400 Fresh Air Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-9400 Fresh Air. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-9400 Fresh Air. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-9400 Fresh Air. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ROHNSON R-9400 Fresh Air.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií