AP+ nový vizuál Aplikace

Rowenta Soft Extreme Shaving EP7530D0

Zobraziť katalóg
Rowenta Soft Extreme Shaving EP7530D0
4,4 24 hodnotení
Epilátor výkyvná epilačná hlavica, 2 rýchlosti, 24 pinziet, 24 masážnych guličiek, osvetlenie, umývateľná hlavica, sieťový, púzdro
Kód:  EAT2121h5 Produktové číslo:  EP7530D0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rowenta Soft Extreme Shaving EP7530D0

Reproduktor na párty

Jednoduché ovládanie

Príslušenstvo

Presný a citlivý

Túžite po vysoko komfortnej a takmer bezbolestnej epilácii s vždy perfektnými výsledkami? Elegantný sieťový epilátor Rowenta Soft Extreme Shaving EP7530D0 ponúka rad inovatívnych technológií na maximálne hladkú epiláciu a vďaka svojmu kompaktnému tvaru sadne do každej ruky. Vďaka patentovanému systému Micro-Contact prístroj ľahko zachytí aj tie najkratšie chĺpky, už od 0,5 mm.

Silný a šikovný

Ponúka 2 rôzne nastavenia rýchlosti , 24 epilačných pinziet a 24 masážnych guličiek , ktoré dokonale uvoľnia a redukujú pokožku. Unikátna patentovaná vibračná Soft Sensation technológie navyše účinne znecitlivuje pokožku, čím citeľne znižuje pocit bolesti. Takmer bezbolestné oholenie zaistí tiež technológia Air pulse , ktorá za pomoci studeného prúdu vzduchu epilované miesto ihneď ochladzuje.

Bravúrne funkcie

S ergonomickou výkyvnou hlavicou sa pohodlne dostanete i do ťažko dostupných citlivých miest. Pre podpazušie a iné citlivé miesta využijete špeciálny nadstavec . Skvelú presnosť vám zabezpečí intenzívne osvetlenie , ktoré odhalí aj tie najskrytejšie chĺpky. Poteší vás tiež veľmi jednoduchá a hygienická údržba. Hlavice možno po použití ľahko vybrať a opláchnuť pod tečúcou vodou . Súčasťou balenia je čistiaca kefka a praktické cestovné púzdro .

Parametre a špecifikácie:

Funkcie:
2 nastavenia rýchlosti
24 epilačných pinziet
24 masážnych guličiek pre uvoľnenie pokožky a redukciu pokožky
Nástavec pre podpazušie na jemnejšiu a ľahšiu epiláciu
Soft Sensation technológia znecitlivuje pokožku a znižuje účinne bolesť
Technológia Air pulse - studený prúd vzduchu ihneď ochladzuje pokožku a znižuje bolesť
Micro-Contact technológia na presnú a maximálne účinnú epiláciu aj tých najkratších chĺpkov (od 0,5 mm)
Ergonomická výkyvná epilačná hlavica na epiláciu aj ťažko prístupných citlivých miest
Dermatologicky testované a schválená optimálná účinnosť a rešpekt k citlivej pokožke
Osvetlenie
Umývateľná hlavica
Púzdro
Čistiaca kefka

Napájanie:
Sieťové
240 V

Farebné prevedenie:
Bielo - fialové

Parametre a špecifikácia

Počet nadstavcov
1 Hotovo!
Obsah balenia
Masážny nadstavec Hotovo!
Počet pinziet
24 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Vlastnosti

Počet pinziet
24 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,pořídila jsem si epilátor rowenta a jeho holící hlavice zřejmě neholí,místo se musí přejet nejméně 10krát.Je to velmi zdlouhavé a vůbec mi to nevyhovuje,je možné,že by byl strojek rozbitý?Výkyvná hlava se též nehýbe:(Děkuji

Diskusia a poradňa k Rowenta Soft Extreme Shaving EP7530D0
Príslušenstvo pre Rowenta Soft Extreme Shaving EP7530D0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Soft Extreme Shaving EP7530D0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Extreme Soft-Shaving EP7530D0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Extreme Soft-Shaving EP7530D0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta Extreme Soft Borotválkozás EP7530D0.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií