AD elektro Star Wars

Samsung RB29HSR2DSA/EF

Zobraziť katalóg
Samsung RB29HSR2DSA/EF
3,5 2 hodnotení
Chladnička kombinovaná, A+, NoFrost, hlučnosť 39 dB, objem chladničky/mrazničky 213/76 l, LED osvetlenie, zapustená rukoväť, akustický signál pri otvorených dverách, možnosť otočenia dverí, farba: antikoro
Kód:  FAC2540a Produktové číslo:  RB29HSR2DSA/EF Stránky výrobcu

Samsung RB29HSR2DSA/EF

Kombinovaná chladnička Samsung s mrazničkou dole je spoľahlivý spotrebič s maximálne využiteľným vnútorným priestorom. Vďaka svojej slušnej spotrebe 272 kWh za rok spadá do úspornej energetickej triedy A+. Prekvapivo nízka hlučnosť sa pohybuje na hranici iba 39 dB, takže ju môžete mať pokojne aj v kuchyni spojenej s obývačkou a ani o nej nebudete vedieť.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná chladnička za skvelú cenu
  • Technológia NoFrost - nevytvára námrazu a šetrí energiu
  • Veľký vnútorný objem
  • Tichý chod a LED osvetlenie
  • Polička Easy Slide na ľahšiu manipuláciu s jedlom 
  • Kompresor s digitálnym invertorom
  • Možnosť stranového otočenia dverí

Potraviny pre veľkú rodinu

Obrovské vnútro ponúka celkový využiteľný objem 289 l (213 l chladnička, 76 l mraznička). Inteligentné usporiadanie zahŕňa štyri poličky vrátane jednej posuvnej. Tá je umiestnená na špeciálnych pántoch a možno ju vyťahovať, vďaka čomu môžete efektívne usporiadať všetky potraviny a získať k nim jednoduchý prístup. Samozrejmosťou je prítomnosť transparentného boxu na ovocie a zeleninu, do ktorého sa bez problémov zmestia aj objemnejšie veci.

Lepšie usporiadanie potravín

Vo dverách nájdete veľkú priehradku, kde ľahko uskladníte aj väčšie nádoby s mliekom alebo džúsom. Nechýba ani miesto na vajíčka či konzervy. LED osvetlenie je energeticky úsporné a svieti jasnejšie ako klasické žiarovky. Dokonale osvetľuje celý vnútorný priestor chladničky, aby ste na všetko zreteľne videli.

Ani v mraziacej časti nebudete o miesto ochudobnení. Jej veľká kapacita je rozdelená troma priehradkami, ktoré sa dajú, na rozdiel od iných mrazničiek, úplne vybrať. Majú väčší otvor a ľahšie do nich uložíte aj veľké kúsky potravín. Určite oceníte prehľadný displej, ktorý informuje o kľúčových nastaveniach a uľahčuje obsluhu.

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung RB29HSR2DSA/EF
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB29HSR2DSA/EF.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií