AD elektro Motorola EDGE 50

SAMSUNG RB38J7215SA/EF + 10 rokov záruka na kompresor

Zobraziť katalóg
SAMSUNG RB38J7215SA/EF + 10 rokov záruka na kompresor
5 4 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 192,7 cm, A++, objem chladničky/mrazničky 254/130 l, hlučnosť 39 dB, NoFrost, Fresh Zone, funkcia rýchle chladenie, rýchle mrazenie, Multi-Flow, režim dovolenka, displej, horné LED vnútorné osvetlenie, mraziaci výkon 14 kg/24 hod.
Kód:  FAC2554h Produktové číslo:  RB38J7215SA/EF Stránky výrobcu
SAMSUNG RB38J7215SA/EF + 10 rokov záruka na kompresor Predaj skončil

SAMSUNG RB38J7215SA/EF + 10 rokov záruka na kompresor

Kombinovaná chladnička Samsung s mrazničkou dole ponúka maximálne využitie svojho úložného priestoru na uskladnenie všetkých vašich potravín. Chladnička s objemom 254 litrov poskytne 3 sklenené police, z toho sú dve výškovo nastaviteľné, zásuvku Fresh Zone na účinnú ochranu čerstvosti a box na ovocie a zeleninu. Mnoho miesta ponúkajú aj dvierka, ktoré disponujú rovno šiestimi priehradkami zahŕňajúcimi napr. držiak na víno, priehradku na vajcia či priehradku na mliečne výrobky. Technológia Multi - Flow zabezpečí cirkuláciu vzduchu v mnohých smeroch a spoločne so systémom All Around Cooling sa stará o dokonalé chladenie v každom rohu.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická trieda A++
  • Fresh Zone
  • LED osvetlenie
  • No Frost
  • Zvukové upozornenie
  • Multi - Flow
  • All Around Cooling
  • Displej

Nadštandardná záruka na kompresor

Voľne stojaca chladnička v kovovo - grafitovom vyhotovení je vybavená vonkajším LED displejom s ľadovo modrým podsvietením, prakticky umiestnenom na dverách chladničky.Interiér je osvetlený moderným LED svetlom,ktoré nielenže sprehľadní obsah chladničky, ale tiež sa postará o energetickú úsporu za elektrinu.Mraznička s objemom 130 litrov je rozdelená pomocou troch priestranných priehľadných plastových boxov, ktoré umožňujú dokonalú organizáciu uložených potravín.

Dnes už úplne nevyhnutná funkcia No Frost ponúka komfortné riešenie na odstránenie výskytu prebytočného ľadu.Mraznička sa teraz nemusí pravidelne odmrazovať. To predstavuje dlhodobú výhodu, ktorá ušetrí čas aj spotrebu energie. Určite oceníte aj funkciu rýchleho mrazenia a rýchleho chladenia, kedy mraznička výrazne skráti dobu potrebnú na zmrazenie/schladenie vložených potravín. Na digitálny invertorový kompresor je poskytovaná desaťročná záruka.

Šetrí vaše peniaze

Samozrejmosťou je možnosť zmeny otvárania dverí a varovný signál vás upozorní na ich nedovretie. Pri odchode na dovolenku určite využijete funkciu "dovolenka", pri ktorej je automaticky nastavená teplota 17 °C na minimalizáciu spotreby elektrickej energie. Určite oceníte aj nízku hodnotu vydávaného hluku, ktorá nepresahuje 39 dB, a energeticky úspornú prevádzku,o čom svedčí aj zaradenie do energetickej triedy A++.  

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, je možné si u Vás objednat tuto lednici s levým otvíráním přímo z výroby ?

Dobrý den, chce se dotázat na lednici: samsung rb38j7215sa/ef Chtěl bych se zeptat na její dostupnost a naskladnění? Mohu si lednici již zamluvit a objednat? Jak bude řešen bonus od samsungu v hodnotě 3000,-Kč. Tato akce dle stránek platí do 31.7.2016 a pro prvních 3000 reg.produktů? Jde mi zaručit že peníze dostanu? Nebo jak mám vědět kolik jich již bylo produktů zaregistrováno? a další dotaz - již jsem se zaregistroval v samsung, ale chtějí znát výrobní číslo spotřebiče a přiložit nákupní účtenku. Pokud bych si lednice objednal tak se mi číslo spotřebiče a fotka pošle na email od vaší firmy, abych mohl okamžitě požádat o ten bonus 3tis.? Účtenku bych jim okamžitě poslal jak bych lednici zaplatil ale jde mi o to výrobní číslo. Děkuji Kopečný

Dobrý den. Mohu se zeptat,jestli lednička Samsung typ RB38J7215SA/EF má modře podsvícenou kapsu otevírání dveří? Děkuji předem za odpověď. Hezký den.

Diskusia a poradňa k SAMSUNG RB38J7215SA/EF + 10 rokov záruka na kompresor
Príslušenstvo pre SAMSUNG RB38J7215SA/EF + 10 rokov záruka na kompresor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG RB38J7215SA/EF + 10 let záruka na kompresor.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií