AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sencor STS 3051WH

Zobraziť katalóg
Sencor STS 3051WH
4,0 12 hodnotení
Hriankovač elektronický časovač, režim pre rozpekanie mrazeného chleba, 7 stupňov nastavenia intenzity opečenia, 850-1000W
Kód:  JN407a Produktové číslo:  STS3051WH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor STS 3051WH

Sencor STS 3051WH je hriankovač v klasickej bielej farbe, ktorého naopak netradičné spracovanie vám umožní opekania celých krajcov chleba alebo dvoch toastov vedľa seba. Má totiž iba jeden podlhovastý otvor o šírke 250 mm. K užitočných funkciám patrí opakovaný ohrev či dohrievanie, okamžité prerušenie prevádzky pred uplynutím nastaveného času alebo rozpekanie mrazeného pečiva. O každom zo zvolených režimov vás bude informovať svetelný indikátor.

Hriankovač je vhodný pre prípravu tenkých i hrubých toastov, preto máte na výber zo siedmich stupňov nastavenia intenzity opekania. Ak máte radi pečivo rovnomerne opečené, pomôže vám v tom automatické centrovanie,High Lift vám zase umožní vybrať aj menšie kúsky. Pre ľahké čistenie disponuje prístroj výsuvnou miskou na omrvinky, pred spálením vás potom chráni vonkajší izolovaný plášť hriankovače, takže je na dotyk chladný.

Parametre a špecifikácie:

Farba:
Biela

Typ slotu:
Dlhý slot 250 mm

Funkcie:
Opakovaný ohrev/dohrievanie
Okamžité prerušenie prevádzky pred koncom nastaveného času
Rozpekanie/rozmrazovanie mrazeného pečiva
7 stupňov nastavenia intenzity opečenia
Automatické vysunutie pečiva
Automatické centrovanie
High Lift
Ľahké čistenie (výsuvná miska na omrvinky)
Tepelne izolovaný vonkajší plášť (pri prevádzke na dotyk chladný)
Protišmykové nôžky
Priestor pre uskladnenie sieťového kábla

Dĺžka prívodného kábla:
80 cm

Príkon:
850 - 1000 W

Rozmery:
411 x 133 x 192 mm (dĺžka x hĺbka x výška)

Hmotnosť:
1,1 kg

Napätie a kmitočet:
220-240 V, 50 Hz

Parametre a špecifikácia

Príkon
1 000 W Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 000 W Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
Hriankovač na sklade ✅ Hriankovač u vás do 24 hodín ✅ Hriankovač – široká ponuka ✅ Pohodlný nákup ✅ Topinkovač za výhodnú cenu ✅

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor STS 3051WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR STS 3051WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor STS 3051WH.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií