AD elektro AD elektro

SilentiumPC Gladius X60

Zobraziť katalóg
SilentiumPC Gladius X60
3,8 4 hodnotení
PC skrinka tower ATX, 3x 5.25 ", 6x 3.5" / 2.5 ", 2x USB 3.0, 3x 120mm ventilátor, regulátor otáčok, bez zdroja, čierna
Kód:  CB148h Produktové číslo:  SPC095

SilentiumPC Gladius X60

Midi tower SilentiumPC ponúka skvelý pomer ceny a kvality. Táto počítačová skriňa je vhodná pre stavbu výkonných a herných počítačov, ktoré potom obstojí pri lán party alebo každodennom hranie tých najnáročnejších hier. Odolná konštrukcia vyrobená z kvalitného oceľového plechu sľubuje dlhú životnosť. Gladius X60 je priestranná a konštruovaná tak, aby ste mohli použiť tie najvyššie modelové rady komponentov ako napr. Grafické karty do dĺžky 325 mm alebo efektívne chladiča CPU až 175 mm vysoké.

Prepracovaný je najmä systém prúdenia vzduchu. Predinštalované sú tri 120 m ventilátory vpredu a vzadu. Ich celkový počet môžete rozšíriť až na 9, čo vo výsledku sľubuje skvelé výsledky pri odvode teplého vzduchu zo skrine von.

Vrchný panel je tiež bohato vybavený, Okrem štandardných USB 2.0, USB 3.0 a konektorov pre slúchadlá a mikrofón obsahuje regulátory otáčok ventilátorov a dokovaciu stanicu pre 3,5 "SATA pevné disky a čítačku pamäťových kariet SD / MMC.

Kľúčové vlastnosti

  • Tuhá 0,7 mm SGCC oceľová konštrukcia
  • Úžasný chladiaci systém s až deviatimi ventilátormi
  • 3-kanálový regulátor ventilátorov
  • Priestranný interiér pre high-end komponenty
  • Integrovaná HDD dokovacej stanice
  • SD / MMC čítačka
  • Agresívny dizajn ideálny pre herné zostavy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mam tuto case a chtěl bych do ní namontovat vodní chlazení, má tato skříň nejaké uchyty přimo na radiatory nebo ne?

Diskusia a poradňa k SilentiumPC Gladius X60
Príslušenstvo pre SilentiumPC Gladius X60
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SilentiumPC Gladius X60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SilentiumPC Gladius X60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SilentiumPC Gladius X60. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SilentiumPC Gladius X60.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií