AD elektro Star Wars

SKROSS DC16

Zobraziť katalóg
SKROSS DC16
4,7 6 hodnotení
Nabíjačka do auta nabíjací, 1x USB výstup 2100mA, DC 12V
Kód:  SD052l Produktové číslo:  DC16 Stránky výrobcu

SKROSS DC16

SKROSS DC16 nezaberie v aute skoro žiadne miesto a dodá silný zdroj energie pre dobíjanie batérie širokej palety elektronických prístrojov. Stačí mať len ten správny USB kábel a prístroj určený pre USB dobíjanie. Vďaka tomu univerzálne prevezme úlohu po celej rade nabíjačiek, ktoré by ste so sebou museli voziť. Jeden 2,1 A výstup si poradí s mobilnými telefónmi, navigáciami, ale is náročnejšími zariadenie, Ako sú tablety či digitálne kamery a fotoaparáty. Adaptér je navrhnutý pre vstupné napätie 12 voltov, takže sa hodí najmä do osobných automobilov.

Parametre a špecifikácie:

Nabíjačka:
Výstup: 5 V DC @ 2,1 A (USB konektor)
Vstup: 12 V

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je vhodný autoadapter SKROSS DC16 pro nabíjení dotykových mobilů, konkrétně se mi jedná o Samsung S5 Mini? Děkuji, V. Sejkora

Diskusia a poradňa k SKROSS DC16
Príslušenstvo pre SKROSS DC16
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SKROSS Midget USB Car Charger DC16. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SKROSS DC16. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SKROSS DC16. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SKROSS DC16.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií