AD květen univerzal AD 1. týden květen

Whirlpool AWOC 6340

Zobraziť katalóg
Whirlpool AWOC 6340
4,7 57 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, 1400 otáčok, náplň 6 kg, A+++, objem bubna 46 l, odložený štart, displej, 6. zmysel Colours, hlučnosť 59 dB, LED displej, Eco motor, rýchle pranie
Kód:  FAP1001j1 Produktové číslo:  AWOC6340 Stránky výrobcu

Whirlpool AWOC 6340

Mimoriadne úsporná

Whirlpool AWO/C 6340 je zaujímavá práčka s predným plnením, ktorá vám uľahčí každodenný boj so špinavou bielizňou. Vďaka vstavaným inteligentným funkciám sa táto neobľúbená činnosť stane dokonca radosťou.

Kombináciou svojej účinnosti a úspornosti patrí do energetickej triedy A+++, preto môžete bez obáv z vysokých výdavkov prať tak často, ako si len prajete. Ecomonitor vás navyše vždy informuje o spotrebe. Práčka vyvinie až 1400 otáčok za minútu a ponúka kapacitu náplne až 6 kg, takže sa hodí aj do veľkých rodín.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Whirlpool AWO/C 6340

Whirlpool AWO/C 6340


Inteligentná technológia 6. zmysel sa stará o tkaniny a automaticky nastaví všetky parametre tak, aby bol zabezpečený ten najlepší možný výsledok (čas, otáčky, teplota vody). Práčka sama rozozná na základe zvoleného programu a úrovne nasiakavosti príslušnej tkaniny množstvo vloženej bielizne a podľa toho nastaví optimálnu spotrebu vody, energie a času. Spotreba energie a vody sa môže znížiť až o 30 % a doba trvania programu až o 50 %.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Whirpool

Špičkové technológie od známej značky

Špeciálny viacfázový prací cyklus Clean+ optimalizuje účinnosť všetkých chemických prostriedkov bez nutnosti použitia vysokej teploty. Ďalej ponúka bezpečnostné LED ukazovatele, ktoré vás upozornia napríklad na zanesený filter, zatvorený prívod vody a pod.

Programy:
Zmiešaná bielizeň
Bavlna
Syntetika
Jemná bielizeň
Vlna
Ručné pranie
Program na bielu bielizeň
Program na farebnú bielizeň
Program na tmavú bielizeň
Eco bavlna
Rýchly 15 minút
Plákanie a odstreďovanie
Intenzívne odstreďovanie
Vypúšťanie vody
Colours 15
Predpierka
Intenzívne plákanie
Clean+
Jednoduché žehlenie
Odložený koniec
Reset tlačidlo

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné u této pračky sejmout vrchní poklop, aby vešla do kuchyňské linky? Pokud ne, která pračka to má? Děkuji

Diskusia a poradňa k Whirlpool AWOC 6340
Príslušenstvo pre Whirlpool AWOC 6340
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHIRLPOOL AWOC 6340.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií