Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

A4tech Bloody R80A Core 3

Zobraziť katalóg
A4tech Bloody R80A Core 3
4,6 22 hodnotení
Herná myš bezdrôtová, USB a bezdrôtový USB prijímač, vhodná pre pravákov, optická, 8 tlačidiel, zmena DPI, jednofarebné podsvietenie, 3200DPI, miniatúrny senzor, dĺžka kábla 0.9 m, čierna
Kód:  ME444x Produktové číslo:  R80A Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

A4tech Bloody R80A Core 3

vypnuté
A4tech Bloody R80A Core 3

Výnimočná herná myš A4tech Bloody R80A je zhmotneným snom každého náruživého hráča. Od dizajnu cez prevedenie, prvotriedne materiály a najmodernejšie technológie, je maximálne prispôsobená potrebám napínavých bitiek. Zameriava sa na rýchlosť, absolútne presná a má veľké možnosti prispôsobenia.


vypnuté
SENSOR AVAGO A3050

SENSOR AVAGO A3050

Nastaviteľný rozsah rozlíšenia a frekvencie pre dokonalé prispôsobenie.

vypnuté
ULTRA CORE 3

ULTRA CORE 3

Tri módy pre špecifické typy hier.

vypnuté
ARMOR BOOT

ARMOR BOOT

Zaisťuje o 20% rýchlejšie fungovanie oproti konkurenčným myšiam.

vypnuté
LIGHT STRIKE M

LIGHT STRIKE M

Veľmi rýchla odozva klávesov, ktorá je len 0,2 ms.


vypnuté
A4tech Bloody R80A Core 3

Rýchla a presná

Nastaviteľné DPI sa chváli obrovským rozsahom na škále 100 až 4 000. V možnostiach prispôsobenia ide myš ešte ďalej, do vlastnej pamäti vám dovolí ukladať makra, prepnúť ju môžete do jedného z troch módov, určených špeciálne pre špecifické typy hier. Vďaka infračerveným snímačom pohybu tlačidiel aj kolieska ponúka pre hráčov tak dôležitú bleskovú odozvu. Navyše nepodlieha mechanickému opotrebovaniu a predĺži sa tak jej životnosť.


Inteligentné riešenie

Padne do ľavej i pravej ruky a materiál spodných podložiek zaručuje veľkú rýchlosť a plynulosť pohybu. Poteší vás i nevšedné a praktické riešenie napájania. Bezdrôtová myš beží na zásobe energie z vlastnej batérie, ale môžete ju pripojiť aj káblom. Pri hre vás tak vôbec nič nezastaví. Mikro snímač do klasického USB portu je skutočne drobný a nebude nikde prekážať.

vypnuté
A4tech Bloody R80A Core 3

vypnuté
A4tech Bloody R80A Core 3

Veľkou prednosťou je spoľahlivosť a kombinácia bezdrôtového aj drôtového pripojenia, vďaka ktorému vás nikdy nezradí. S touto myšou získate povolenú výhodu v každej akčnej hre a budete svojím výkonom útočiť len na tie najvyššie poschodia tabuliek s hernými výsledkami. Myš A4tech Bloody R80A Core 3 vás zaujme aj originálnou potlačou alebo efektným podsvietením.


vypnuté
A4tech Bloody R80A Core 3

Kľúčové vlastnosti

  • Veľký rozsah DPI
  • Efektné podsvietenie
  • Praktické herné módy
  • Bezdrôtová aj s káblom
  • Odolná konštrukcia
  • Beží na všetkých systémoch Windows

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!
Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB, Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 200 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,2 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
0,9 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,je tato myš hodně velká nebo padne i do menších rukou??

Dobrý den , jak se tato myš nabíjí a jestli musím nainstalovat nějaký program na myš nebo jestli stačí mít nabitou myš a jen zastrčit čip do notebooku a bude to fungovat

Dobrý den je u této myši funkce Core 3 už aktivována nebo se aktivuje pak podle návodu do toho softwaru, a nebo se musí koupit napořád na stránkách výrobce? děkuju za odpověd

Příšerná myš!

Proč tohle vydáváte za herní myš? Vždyť by byla lepší myš za dvě stovky! Prakticky nepoužitelná. Po měsíce se vždy rozbije.

Tomuhle říkáte herní myš? Herní myš by měla být vhodná i pro náročné hráče, tenhle podvod však jen paroduje herní myš. Vypadává každou minutu a seká se. Okamžitě to stáhněte z prodeje, je to horší než obyčejná myš za 2 stovky, ani ta se nebude takhle sekat!

Dobrý den, už jste řešili ztrátu USB?

Dobry den chci se zeptat jestli je myš i pro pravaky na webu vyrobce je napsana ze je pro pravaky i levaky, ale tady ze pro levaky zajimalo by me co je pravda. Dekuji za odpoved.

Už mám druhú a stále mi pretáča samo kolečko. Hravam aj turnaje a moc mi nepomaha ked mi sem tam prehodí zbran.Neviete náhodou či je to softvér alebo myškou? Tá predchádzajúca my to začala robiť až po pol roku a nová od kedy som ju rozbalil.

Neviete prečo sa mi myška po polroku nechce nabíjať?

12
Diskusia a poradňa k A4tech Bloody R80A Core 3
Príslušenstvo pre A4tech Bloody R80A Core 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech Bloody R80A Core 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A4tech Bloody R80A Core 3.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií