Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Effaclar

Acer Chromebook 14 celokovový Gold

Zobraziť katalóg
Acer Chromebook 14 celokovový Gold
Chromebook – Intel Pentium N4200 Apollo Lake, 14" IPS matný 1920 × 1080, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics 505, SSD 128GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 802.11ac, 3-článková batéria, Google Chrome OS
Kód:  NC025g2n2 Produktové číslo:  NX.HGREC.001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Chromebook 14 celokovový Gold Predaj skončil

Acer Chromebook 14 celokovový Gold

Acer Chromebook 14

Acer Chromebook 14

Kovové telo, podsvietená klávesnica, touchpad so sklom Corning Gorilla Glass, port USB-C a 12-hodinová výdrž batérie – tento Chromebook s atraktívnym vzhľadom a prvotriednou výbavou si budete chcieť brať neustále so sebou.

  • Hliníkové telo
  • Full HD IPS displej
  • Podsvietená klávesnica
  • Touchpad so sklom Corning Gorilla Glass
logo

Spoločnosť Acer, ktorá sa zaoberá hardvérom, softvérom a službami, bola založená už v roku 1976. Zameriava sa na výskum, návrh, marketing, predaj a podporu inovatívnych produktov, ktoré zlepšujú každodenný život ľudí. Medzi ponúkané produkty spoločnosti Acer patria počítače, monitory, projektory, servery, tablety, smartfóny a nositeľná elektronika. Spoločnosť Acer tiež vyvíja cloudové riešenia, ktoré podporujú internet vecí. V roku 2016, kedy Acer oslávila štyridsiate výročie svojho založenia, sa zaradila medzi päť najväčších počítačových firiem na svete.


Acer Chromebook 14

Štýlový a pritom odolný Acer Chromebook 14

Hliníková konštrukcia notebooku Acer Chromebook 14 poskytuje tomuto zariadeniu vynikajúcu pevnosť, odolnosť a štýlový vzhľad. Vďaka odolnému a ľahkému kovovému šasi nehrozí, že by sa akokoľvek ohýbal, krútil či ľahko poškrabal ako v prípade použitia iných materiálov.

Acer Chromebook 14

Atraktívny dizajn

Úzke rámčeky umožňujú umiestnenie 14" displeja do menšieho tela. Vďaka rámčekom úzkym len 6 mm a širokým pozorovacím uhlom Full HD IPS displeja si môžete vychutnať filmy, videá i televízne programy v plnej paráde. Voliteľný dotykový displej uľahčuje ovládanie notebooku Acer Chromebook 14 a prehrávanie videa na displeji s rozlíšením 1 920 × 1 080 px a celkovým počtom 2 073 600 pixlov.

Acer Chromebook 14

Klávesnica na prácu vo dne aj v noci

Podsvietené klávesnice nielenže pekne vyzerajú, ale používateľom tiež umožňujú pohodlne písať v tlmene osvetlenom prostredí. Keď vám budú svietiť jednotlivé klávesy, ľahko ich nájdete, aj keď nebudete mať k dispozícii žiadny iný zdroj svetla.

Acer Chromebook 14

Tvrdší a plynulejší dotyk

Kliknutie, posun, posuv aj zväčšovanie je plynulejšie a hladšie ako kedykoľvek predtým. Touchpad so sklom Corning Gorilla Glass poskytuje pri dotyku príjemnejší pocit než klasický plastový touchpad a dáva používateľom istotu toho, že sa nezlomí. Vďaka schopnosti odolať škrabancom a odreniu bude touchpad vyzerať rovnako ako v deň, kedy ste notebook kúpili.

Acer Chromebook 14

Celodenná výdrž na batériu

Až 12-hodinová výdrž na batériu stačí na dlhú cestu. S jediným nabitím zvládnete celodennú prácu, štúdium alebo zábavu. Vďaka výkonnej batérii s dlhou výdržou si so sebou nebudete musieť brať napájací adaptér.

Acer Chromebook 14

Jeden port, hŕba využitia

Port, ktorý slúži na ultra rýchly prenos dát, streamovanie videa i nabíjanie batérie. Reverzibilné konektory USB 3.2 typ C sa ľahko pripájajú a umožňujú rýchlosť prenosu až 5 Gb/s, desaťkrát vyššiu ako pri rozhraní USB 2.0.

Acer Chromebook 14

Zostaňte produktívni

V systéme Chrome OS môžete stále používať obľúbený softvér. Tradičné kancelárske programy, ako je Microsoft Office a Skype, majú rovnako ako Facebook a Instagram verziu pre Chrome OS. A ak nie je váš obľúbený program k dispozícii, môžete si stiahnuť z Google Play veľa iných podobných programov.

Acer Chromebook 14

Vysoký výkon Acer Chromebooku 14

Rýchle nabiehanie, jednoduché používanie, robustné zabezpečenie a dlhá výdrž na batériu sú len niektoré z výhod Chrome OS. Vďaka svižnému štartu začnete pracovať rýchlejšie; zjednodušené rozhranie uľahčuje výučbu; integrovaná ochrana proti malvéru zastavuje vírusy na ich trasách; a konečne efektívne využitie energie znamená, že môžete na Acer Chromebooku 14 pracovať celý deň bez napájacieho adaptéra.

Acer Chromebook 14

Jasnejšie videá

Poskytnite svojmu publiku ešte jasnejší pohľad na objekt, a to prostredníctvom HDR webkamery. Vďaka krištáľovo čistému a ostrému HDR obrazu bude objekt pred kamerou neustále zobrazený v úžasných detailoch.


Parametre a špecifikácia

SSD kapacita
128 GB (0,13 TB) Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Pentium N4200 Apollo Lake Hotovo!
Frekvencia procesora
1,1 GHz (1 100 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
Flash Hotovo!
Uhlopriečka displeja
14" Hotovo!
Kapacita úložiska (celková)
128 GB Hotovo!
Výbava
Podsvietená klávesnica, Čítačka pamäťových kariet Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Pentium Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Pentium N4200 Apollo Lake Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,1 GHz (1 100 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
2,5 GHz (2 500 MHz) Hotovo!
Cache procesora
2 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Počet osadených slotov
1 × Hotovo!
Celkový počet slotov
Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 505 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Google Chrome OS Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
Flash Hotovo!
Kapacita úložiska (celková)
128 GB Hotovo!
SSD kapacita
128 GB (0,13 TB) Hotovo!
Počet osadených slotov 2.5"
0 × Hotovo!
Celkový počet slotov 2.5"
0 × Hotovo!
Počet osadených slotov M.2
0 × Hotovo!
Celkový počet slotov M.2
0 × Hotovo!

Výbava

Výbava
Podsvietená klávesnica, Čítačka pamäťových kariet Hotovo!
Webkamera
720 p Hotovo!

Batéria

Počet článkov
3ks Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
12 h Hotovo!

Konštrukcia

Konvertibilita
Pevný (klasický notebook) Hotovo!

Farba

Farba
Zlatá Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,4 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
323 mm Hotovo!
Maximálna výška
16,95 mm Hotovo!
Hĺbka
232 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ, SK Hotovo!

Produktový rad

Rad notebooku
Acer Chromebook Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.
  • Podrobnosti o výdrži pri prevádzke na batériu.
  • Konfigurácie konvertibilných zariadení sú pevné, nemožno ich žiadnym spôsobom upravovať. Zmena konfigurácie je možná iba pri pamäti (vhodnú pamäť nájdete v našom konfigurátore) alebo pevnom disku, pričom je potrebné si pôvodné komponenty uschovať pre prípadnú reklamáciu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den zelenáči, opravdu má tento notebook SSD disk o kapacitě 128000GB? Za tu cenu, je to koupě století :)

Dobrý den, K čemu je daný notebook určen ? Dostal jsem ho jako pracovní notebook, avšak: Google tabulky se sekají a dlouho načítají Firemní software se seká a dlouho načítá Prezentace se seká a dlouho načítá Film ve vyšší kvalitě se seká Jediné co oceňuji je výdrž baterie a uživatelské prostředí částečně okopírované z MAC booku

Dobrý den, chci se zeptat, co znamená v popisu volitelný dotykový displej. Je tedy obrazovka dotyková? Přímo v parametrech u typu displeje není napsaný dotykový ale jen antireflexní.

Lze na tento chromebook stáhnout programy z windows jako například Nuendo nebo Wavelab?

Lze instalovat Office a normalne pracovat jak na Windows??

Diskusia a poradňa k Acer Chromebook 14 celokovový Gold
Príslušenstvo pre Acer Chromebook 14 celokovový Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Chromebook 14 celokovový Gold.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií