AD homeoffice Samsung Galaxy AI

Acer Iconia One 10 32GB Black

Zobraziť katalóg
Acer Iconia One 10 32GB Black
5 3 hodnotení
Tablet - MediaTek MTK 8163 1.3GHz Quad Core, dotykový IPS 10.1 "1280x800, RAM 1GB, eMMC 32GB, WiFi, Bluetooth 4.0, 2x webkamera, micro USB, micro SD, 2článková batéria (výdrž až 10 hodín), Google Android 5.1 (B3- A20B-K0VF)
Kód:  NC020e3m Produktové číslo:  NT.LC7EE.002
Acer Iconia One 10 32GB Black Predaj skončil

Acer Iconia One 10 32GB Black

vypnuté
Prohlížejte a sdílejte

Prezerajte a zdieľajte

Vychutnajte si s veľkým 10 "displejom maximum zábavy. Surfujte, sledujte video a robte ďalšie činnosti vďaka vysokému HD rozlíšení. Technológia IPS poskytuje široké pozorovacie uhly, aby ste mohli všetko ľahko zdieľať s priateľmi aj rodinou.

vypnuté
Bavte se kdekoli

Bavte sa kdekoľvek

Vďaka desaťhodinové výdrži na batériu a ľahkej konštrukcii si vychutnáte zážitky z multimédií kedykoľvek a kdekoľvek. S dvojicou vpredu umiestnených reproduktorov môžete počúvať zvuk bez obťažujúcich slúchadiel.

vypnuté
Plynulý chod

plynulý chod

Výkonný 64-bitový štvorjadrový procesor zaistí absolútne plynulý chod a súčasne využíva Android 5.1 na maximum.

vypnuté
Android 5.1 Lollipop

Android 5.1 Lollipop

Táto nová verzia Androidu sa môže pochváliť vylepšeným používateľským prostredím a lepším zabezpečením. Dokonca aj užívatelia, ktorí budú mať tablet v ruke prvýkrát, budú toto prostredie ovládať sebaisto a tento jednoduchý, a pritom prepracovaný systém si ľahko osvojí.

vypnuté
Desetibodové dotykové ovládání

Desaťbodová dotykové ovládanie

S tabletom Iconia One 10 sa ovládanie všetkými desiatimi prstami súčasne stáva realitou. Buďte produktívnejší ako inokedy a nevynechajte žiadne kliknutí.

vypnuté
Ukládejte, synchronizujte a sdílejte s Acer BYOC

Ukladajte, synchronizujte a zdieľajte s Acer BYOC

Zostavte si svoj vlastný cloud, ktorý pobeží vo všetkých vašich zariadeniach, a napriek tomu ponúkne nekompromisnú zabezpečenia a súkromie. To znamená, že môže byť kapacita úložiska vášho cloudu tak veľká, ako budete chcieť, a váš počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. S BYOC je váš digitálny život synchronizovaný bezdrôtovo, a zároveň naprieč celým vaším ekosystémom zariadenie, bez ohledu na pripojenie k sieti, operačný systém alebo značku zariadení.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, da se do tohoto tabletu dat datova karta?

Dobrý den , Koupil jsem si u vás tento tablet a na krabici je uvedeno že podporuje glonss . Po spuštění jsem však tyto družice nenašel na mobilu mi normálně naskakují. Jak to s tím je ?

Diskusia a poradňa k Acer Iconia One 10 32GB Black
Príslušenstvo pre Acer Iconia One 10 32GB Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Iconia One 10 32GB Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Acer Iconia One 10 32 Gigabyte Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Acer Iconia One 10 32 Gigabyte Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Acer Iconia One 10 - 32GB - fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií