AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Acer Predator Triton 700

Zobraziť katalóg
Acer Predator Triton 700
Herný notebook –,
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  NC113fNAD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Acer Predator Triton 700

Predator Triton 700 je skvelou ukážkou vysokých zručností inžinierov spoločnosti Acer. Vďaka tomu sa podarilo dosiahnuť správnu rovnováhu medzi veľkosťou notebooku a jeho výkonom, bez kompromisov v zahrievaní, vlastnostiach alebo tuhosti konštrukcie. Acer Predator Triton 700 totiž váži len 2,6 kg a je hrubý iba 18,9 mm.

Kľúčové vlastnosti

  • Tenký herný notebook s nekompromisnou výbavou
  • Vďaka svojim rozmerom je vhodný aj na časté prenášanie
  • 15,6" IPS displej s technológiou NVIDIA G-SYNC
  • Kvalitné chladenie zaisťujú ventilátory AeroBlade 3D
  • Dostatok portov vrátane USB-C/Thunderbolt 3
  • Predsunutá mechanická klávesnica s podsvietením

Vyladený herný hardvér

Acer stavia výhradne na procesoroch Intel Core i7 z platformy Kaby Lake. O grafickú časť sa potom postará pravdepodobne grafická karta NVIDIA GTX 1070, pre ktorú nebude problém rozbehať každú hru s maximálnymi detailmi. Rýchlu odozvu systému potom zabezpečí rýchle diskové pole dvojice NVMe PCIe SSD zapojených do režimu RAID 0  až 32 GB pamäte DDR4, bežiacej na frekvencii 2 400 MHz. Technológia Acer TrueHarmony prináša dokonalý zvuk s čistým a bohatým prejavom, zatiaľ čo certifikácia Skype for Business zaisťuje čisté konverzácie bez oneskorenia.

Acer PredatorSense

Ak máte radi váš stroj pod kontrolou, Acer pre vás pripravil softvér PredatorSense, vďaka ktorému upravíte podsvietenie klávesnice, klávesové skratky alebo rýchlosť otáčok ventilátora. Tento šikovný nástroj však poskytuje tiež možnosť automatického pretaktovania GPU v reálnom čase, takže môžete monitorovať stav notebooku z jedného centrálneho miesta.

Unikátny sklenený touchpad nad klávesnicou

Komponenty chladia dva nové ventilátory AeroBlade 3D s kovovými lopatkami a pätica heatpipe. Chladiaci systém je možné vidieť voľným okom. Nad klávesnicou je totiž sklenený priezor z Gorilla Glass, caz ktorý je vidieť dovnútra. Táto presklená časť zároveň funguje ako touchpad.

Všetko na rýchly prístup na internet

Na pripojenie na WiFi je notebook Acer Predator Triton 700 vybavený bezdrôtovou technológiou 802.11ac doplnenou o funkciu 2 × 2 MIMO. Tá je niekoľko násobne rýchlejšia oproti tradičným sieťovým kartám. Na pripojenie rôzneho príslušenstva sú k dispozícii nielen dva porty USB 3.0 a jeden USB 2.0, ale aj obojstranný USB-C/Thunderbolt 3, rozhranie HDMI 2.0 i DisplayPort. V žiadnom prípade nesmie chýbať ani gigabitový ethernet pre tých, ktorí dávajú prednosť pripojeniu prostredníctvom kábla. Ten je navyše vylepšený technológiou Killer DoubleShot Pro, ktorá vyberie najrýchlejší dostupné sieťové pripojenie (prostredníctvom ethernetu alebo WiFi), a pošle všetku prevádzku s vysokou prioritou cez toto rozhranie, zatiaľ čo štandardná prevádzka prebieha cez druhé rozhranie.

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V čem je eště jinatší tento notebook Acer Predator Triton 700 od tohoto Acer Predator Triton 700 Obsidian Black Aluminium (vim že grafikou a ram , ale čim eště (barvou?)) ?

ma displej 17" nebo 15"

Za kolik a kdy se bude prodávat?

Diskusia a poradňa k Acer Predator Triton 700
Príslušenstvo pre Acer Predator Triton 700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Predator Triton 700.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií